Onwikkeling duurzame leefomgeving

Polder Zuiderveen
© Walter Menkveld

Ruimte voor gebruikers en respect voor het landschap 

U wilt uw gebied ontwikkelen of u wilt klimaatregelen doorvoeren in een gebied? Wij hebben hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen met het inrichten van die openbare ruimte en landelijk en stedelijk gebied met elkaar te verbinden en duurzaam te ontwikkelen. Onze adviseurs werken mee aan innovatieve projecten op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaamheid en het terugdringen van de bodemdaling. U krijgt advies op strategisch niveau om een gebied optimaal te ontwikkelen met ruimte voor alle gebruikers, met behoud van de unieke kwaliteiten van het landschap en implementatie van klimaatmaatregelen.

Aanpak

Alle inzichten komen samen in een professioneel ontwerp en/of (beleids)advies, vaak in nauw overleg met omwonenden en andere betrokkenen. Door deze combinatie van onderzoek, advisering, omgevingsmanagement en planvorming heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt. Hierdoor verloopt de realisatie van uw project sneller en tegen lagere kosten. 

Herkent u dit vraagstuk? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseur. Zij komt bij u langs en geeft u vrijblijvend advies of een plan van aanpak op maat.

Saline Verhoeven

Functie

Projectleider

Saline Verhoeven houdt zich als landschapsarchitect bezig met gebiedsontwikkeling, gebiedsprocessen- en strategieën, maar ook ontwerpend onderzoek en water vraagstukken.

Neem contact op
Saline Verhoeven
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven