Onwikkeling duurzame leefomgeving

Polder Zuiderveen
© Walter Menkveld

Ruimte voor gebruikers en respect voor het landschap 

U wilt uw gebied ontwikkelen of u wilt klimaatregelen doorvoeren in een gebied? Wij hebben hebben alle kennis en ervaring in huis om u te helpen met het inrichten van die openbare ruimte en landelijk en stedelijk gebied met elkaar te verbinden en duurzaam te ontwikkelen. Onze adviseurs werken mee aan innovatieve projecten op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaamheid en het terugdringen van de bodemdaling. U krijgt advies op strategisch niveau om een gebied optimaal te ontwikkelen met ruimte voor alle gebruikers, met behoud van de unieke kwaliteiten van het landschap en implementatie van klimaatmaatregelen.

Aanpak

Alle inzichten komen samen in een professioneel ontwerp en/of (beleids)advies, vaak in nauw overleg met omwonenden en andere betrokkenen. Door deze combinatie van onderzoek, advisering, omgevingsmanagement en planvorming heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt. Hierdoor verloopt de realisatie van uw project sneller en tegen lagere kosten. 

Herkent u dit vraagstuk? Aarzel dan niet en neem contact op met onze adviseur. Zij komt bij u langs en geeft u vrijblijvend advies of een plan van aanpak op maat.

Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

Naar boven
Wildrijk in de herfst

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. In deze editie lees je onder andere over onze eerste aankoop, meer dan 80 jaar geleden, het Wildrijk. Benieuwd? Vraag dan eenmalig gratis ons magazine aan.