Erfadvies op maat voor particulieren

boerenerf zaanstad

Maak van uw erf weer een visitekaartje van de streek

Heeft u een woning met een boerenerf in het buitengebied en wilt u van uw erf of tuin een visitekaartje van de streek maken? Onze specialisten kunnen u alles vertellen over authentieke inrichting van uw erf en de streek waarin u woont, de planten en struiken die van oudsher werden gebruikt, hoe sloten liepen en allerlei andere historische informatie. Bovendien laten ze u zien hoe u uw historische erf goed aan kunt laten sluiten op de huidige tijd.

Aanpak erfadvies

Voor het maken van een advies komt één van onze specialisten naar u toe en inventariseert uw wensen en de maatgeving van uw erf. U ontvangt vervolgens een beknopt advies of een  uitgebreid beplantingsplan. Uiteraard hoort daar een begroting voor de uitvoering bij en het nodige maatwerk zoals de ontstaansgeschiedenis van uw erf, de cultuurhistorische waarden, de bodem en de omgeving rond uw erf.

Een prijsindicatie kunnen wij u geven, als uw wensen en behoeften duidelijk in kaart zijn gebracht. 

Na opdrachtverlening ontvangt u: 

  • een plan op maat met exacte afmetingen en een globale begroting;

  • een compleet beplantingsplan met planten uit de streek;

  • een advies voor een ontwerp samen met u gemaakt;

  • een advies over geldende wetgeving in uw gemeente.

cover M2 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
M2 2024 liggend

Heb jij het zomernummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.