Broed-, broei- of schuilgelegenheid

Aanleg ijsvogelwand

Vogels, amfibieën, vlinders en bijen zorgen voor grotere beleving van uw terrein

Iedereen vindt het kijken naar dieren leuk. En er is veel mogelijk om het dieren naar de zin te maken: een wand voor ijsvogels, hotels voor wilde bijen, een tuin voor vlinders, nesten voor huis- of boerenzwaluwen, palen voor ooievaars, nestkasten voor mezen en uilen, vlotjes voor sterns, broeihopen voor ringslangen, vijvers voor kikkers en salamanders noem maar op. Door dit soort voorzieningen aan te leggen, verhoogt u de belevingswaarde van uw tuin, erf, park, buitenplaats, groenstrook. Lijkt het ingewikkeld? Wilt u een grote kans op succes? Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van broed-, broei- of schuilgelegenheid voor dieren in de terreinen van Landschap Noord-Holland en daarbuiten. 

Aanleg

Wilt u de voorziening aan laten leggen? Onze Groenploeg kan dat voor u doen. Of wilt u liever advies om de voorzieningen zelf aan te leggen of door uw vaste aannemer? Bij ons is alles mogelijk. Ook het onderhoud van nestgelegenheden kan de Groenploeg voor u doen.

Patricia Smits Schouten

Functie

Werkvoorbereider

Heeft u vragen over ecologisch beheer, het plaatsen van voorzieningen voor beschermde dieren of het plaatsen van een houten boerenhek? Neem dan contact op met Patricia Smits Schouten. Ze zorgt er voor dat er zo snel mogelijk een adviseur bij u langs komt.

Neem contact op
Patricia Smits
© Cees de Jonge

Meer weten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw terrein? Voor veel diersoorten bestaan er voorzieningen. Laat u inspireren door onze adviseur. Onze adviseur komt bij u langs, inventariseert uw wensen en komt vervolgens met een realistisch plan. Onze adviseur beschikt over uitgebreide ecologische kennis, heeft veel ervaring met het adviseren van opdrachtgevers. Als u ons opdracht geeft voor aanleg van broed-, broei- of schuilgelegenheid op uw terrein dan ontvangt u:

  • een advies en uitvoering door experts;
  • voor elke diersoort een eigen specifieke nestgelegenheid;
  • een product dat goed is voor natuur met een hoge belevingswaarde;
  • op maat gemaakte producten uit eigen werkplaats.
Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven