Gratis tekenpas

Tekenpas sfeerbeeld

Veilig de Noord-Hollandse natuur in met je eigen tekenpas!

Kom je regelmatig buiten? Hou je van wandelen in de natuur? Dan is het is wel opletten voor teken! Deze kleine beestjes houden zich schuil in struiken en gras en kunnen veel ellende veroorzaken. Als natuurorganisatie willen we dat de bezoekers van natuurgebieden geen risico’s lopen. Daarom stellen we handige tekenpassen beschikbaar. Vraag hier jouw eigen exemplaar aan. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Tekenpas

Altijd onder handbereik en makkelijk in gebruik

Dankzij het formaat van een creditcard is de tekenpas makkelijk mee te nemen in je portemonnee. Zo ben je altijd voorbereid. Met de pas verwijder je teken in een snelle, soepele handbeweging. Zonder risico op de teek samen te knijpen of te verdraaien. De tekenpas heeft ook een inkeping om nimfen (kleine, jonge teken) en wespenangels te verwijderen en kan ook bij huisdier(en) gebruikt worden.

Tekenpas

Ja, ik ontvang graag een gratis tekenpas

Mijn gegevens zijn:
Let op. Alleen inwoners van Noord-Holland kunnen deelnemen. Maximaal 1 tekenpas per adres.
Relatietype
Adres
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij informeren over de activiteiten van de organisatie.

Actievoorwaarden

Je ontvangt de tekenpas per post, inclusief extra informatie over teken en de ziekte van Lyme. De tekenpas wordt verstuurd zodra alle aanmeldingen zijn verwerkt. Het kan dus even duren voordat je de pas in huis hebt. Verder ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief met de leukste uitjes en mooiste routes in de Noord-Hollandse natuur. Mocht je geen prijs stellen op de nieuwsbrief, dan kun je makkelijk en snel uitschrijven via de afmeldlink, onderaan in elk bericht. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je donateur wilt worden. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met anderen. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.  

Afmetingen teken
© RIVM
Cover magazine 4. 2020 LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven