Gratis tekenpas

Wandelen / Thijs Tuurenhout
© Wandelen op Wieringen / Thijs Tuurenhout

Kom je regelmatig buiten? Hou je van wandelen in de natuur? Dan is het wel opletten voor teken! Deze kleine beestjes houden zich schuil in struiken en gras en kunnen veel ellende veroorzaken. Als natuurorganisatie willen we dat bezoekers van natuurgebieden geen risico’s lopen. Daarom stellen we handige tekenpassen beschikbaar. Vraag hier jouw eigen exemplaar aan. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Tekenpas

Goed voorbereid op pad

Dankzij het formaat van een creditcard is de tekenpas gemakkelijk mee te nemen in je portemonnee. Zo ben je altijd voorbereid. Met de pas verwijder je teken in een snelle, soepele handbeweging. Zonder risico op samenknijpen of verdraaien van de teek. De tekenpas heeft ook een inkeping om nimfen (kleine, jonge teken) en wespenangels te verwijderen en kan ook bij huisdieren gebruikt worden.

Tekenpas

Ja, ik ontvang graag een gratis tekenpas

Mijn gegevens zijn:
Inwoners van Noord-Holland kunnen een tekenpas aanvragen. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de tekenpas gratis per post. Maximaal 1 tekenpas per adres. 
Relatietype
Adres
Na afronden van de aanvraag, ga je automatisch naar iDEAL waar je de donatie kunt voldoen. Alvast bedankt!

Je ontvangt de tekenpas gratis per post op het opgegeven adres, inclusief extra informatie over teken en de ziekte van Lyme. De aanvragen worden in groepen verzameld en verzonden. Het kan dus even duren voordat je de pas in huis hebt. Alle gegevens die je voor de aanvraag hebt ingevuld worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. We verwerken jouw gegevens in onze administratie, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Wanneer je een donatie doet bij aanvraag van de tekenpas, ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief met de leukste uitjes en mooiste routes in de Noord-Hollandse natuur. Mocht je geen prijs stellen op de nieuwsbrief, dan kun je je via de afmeldlink snel en gemakkelijk uitschrijven. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

Afmetingen teken
© RIVM
cover magazine 1 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven