Gratis tekenpas

Tekenpas sfeerbeeld

Veilig de Noord-Hollandse natuur in met je eigen tekenpas!

Kom je regelmatig buiten? Hou je van wandelen in de natuur? Dan is het is wel opletten voor teken! Deze kleine beestjes houden zich schuil in struiken en gras en kunnen veel ellende veroorzaken. Als natuurorganisatie willen we dat de bezoekers van natuurgebieden geen risico’s lopen. Daarom stellen we handige tekenpassen beschikbaar. Vraag hier jouw eigen exemplaar aan. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.

Tekenpas

Altijd onder handbereik en makkelijk in gebruik

Dankzij het formaat van een creditcard is de tekenpas makkelijk mee te nemen in je portemonnee. Zo ben je altijd voorbereid. Met de pas verwijder je teken in een snelle, soepele handbeweging. Zonder risico op de teek samen te knijpen of te verdraaien. De tekenpas heeft ook een inkeping om nimfen (kleine, jonge teken) en wespenangels te verwijderen en kan ook bij huisdier(en) gebruikt worden.

Tekenpas

Ja, ik ontvang graag een gratis tekenpas

Mijn gegevens zijn:
Let op. Alleen inwoners van Noord-Holland kunnen deelnemen. Maximaal 1 tekenpas per adres.
Relatietype
Adres
Meer dan 50.000 natuurliefhebbers ontvangen elke maand wandel- en fietsroutes, leuke uitjes, tips van de boswachter en verrassende achtergronden over planten en dieren.
Je ontvangt de tekenpas per post, inclusief extra informatie over teken en de ziekte van Lyme. De tekenpas wordt verstuurd zodra alle aanmeldingen zijn verwerkt. Het kan dus even duren voordat je de pas in huis hebt.

Met de aanvraag van de tekenpas geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om de tekenpas toe te sturen en je te informeren over onze activiteiten. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met anderen. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.
  

Afmetingen teken
© RIVM
Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven