Magazine

Dodaars kalender
© David Pattyn NIS

Ontvang gratis hét magazine over de Noord-Hollandse natuur

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Dan mag je ons magazine niet missen. Elk seizoen nemen we lezers mee op ontdekkingstocht door de provincie. Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitgebreid de natuur in Noord-Holland behandeld. Vier keer per jaar ontvangen onze 33.000 Beschermers deze bijzondere productie. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over planten en dieren én de laatste informatie van onze boswachters en vrijwilligers in het veld. En dankzij de handige, uitneembare fiets- of wandelroute kun je zelf op pad en ervaren hoe verrassend mooi Noord-Holland is.

Onze voorraad magazines is helaas op. Het is tijdelijk niet mogelijk om een exemplaar aan te vragen. Het nieuwe nummer verschijnt op 26 februari a.s.

Speciaal voor Beschermers

Elk seizoen een nieuw natuurmagazine

Als Beschermer help je mee om de natuur te beschermen voor de toekomst. Dankzij jouw bijdrage kunnen onze boswachters en vrijwilligers 97 Noord-Hollandse natuurgebieden in topconditie houden. Als dank ontvang je een aantal exclusieve voordelen, zoals het prachtige magazine.  Je bent al Beschermer vanaf € 2,50 per maand. Het welkomstpakket ligt voor je klaar!

Bekijk alle voordelen
Waaier magazines
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.