Projectleiding en directievoering voor uw (groene) project

Restauratie Juffershuis
© Ton Apon

Betrokken projectleiders met passie voor hun leefomgeving

U werkt bij een gemeente, waterschap of bedrijf en u wilt een water- of groenproject voorbereiden of realiseren. Zelf heeft u geen projectleider beschikbaar. Of u kiest er bewust voor om in de opdrachtgeversrol of regisseursrol te blijven. U zoekt een partij die echt betrokken is bij de kwaliteit van de leefomgeving. Die weet waarover hij spreekt en bij wie de projectbewaking in veilige handen is. Dan moet u bij Natuurlijke Zaken zijn.

Kwaliteit projectleiders

Onze projectleiders hebben veel ervaring met ingewikkelde projecten en programma's (landschap, recreatie, cultuurhistorie, water, natuur) en met verschillende projectfasen (ontwerp, aanbesteding, directievoering, realisatie en beheer). Bovendien kennen ze alle financiële regelingen die beschikbaar zijn. Onze projectleiders werken allemaal vanuit een achtergrond in de ecologie, cultuurtechniek of ontwerp.  De passie voor het Noord-Hollandse landschap is hun belangrijkste drijfveer. 

 

 

Aanpak

Als u contact met ons opneemt, dan komen we bij u langs en inventariseren uw specifieke vraag en het uit te voeren project. Vervolgens zoeken wij de projectleider die het beste past bij uw wensen. Als er expertise vereist is die we desondanks niet in huis hebben, dan schakelen specialisten in vanuit ons uitgebreide netwerk van ZZP-ers en ingenieursbureaus. Zodat u met zich met een gerust hart kunt richten op het opdrachtgeverschap.

Voordelen opdrachtverlening Natuurlijke Zaken

  • Ervaring met het hele traject, van idee tot realisatie.
  • Veel kennis en ervaring met het aanvragen van vergunningen en subsidies.
  • Volledige ontzorging voor uw project.
  • Integratie van kennis landschap, recreatie, cultuurhistorie en natuur in uw project.
cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven