Inrichting openbaar groen gemeenten

Loosdrechtsedijk
© Roel van Gerwen

Meer groene ruimte voor mensen en dieren

De provincie heeft "aanpak Groen Kapitaal' geformuleerd. Noord-Hollandse gemeenten kunnen hier invulling aan geven door meer openbaar groen te ontwikkelen, die ecologisch te onderhouden en zo planten en dieren meer ruimte te geven. Een mooie ambitie, maar hoe doe je dat?  En welke soorten gedijen het beste in de omgeving die u ecologisch in wilt richten? Dit vraagt om specialistische, ecologische kennis die u als gemeente vaak niet in huis hebt.

Specialistische kennis, om ú te ontzorgen

Inrichting, aanleg en onderhoud van ecologisch groen is een specialiteit van Natuurlijke Zaken. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u als gemeente met deze taak geheel te ontzorgen. Onze experts zijn precies op de hoogte van actuele ontwikkelen op het gebied van wet- en regelgeving in alle gebieden in Noord-Holland. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen op dit gebied. Zij hebben veel ervaring met de inrichting van waterpartijen, parken, bermen of andere groene zones en ze weten welke soorten planten, vlinders en vogels gedijen. De groenploeg van Natuurlijke Zaken is specialist in het ecologisch aanleggen en onderhouden van groen en kan de aanleg voor u verzorgen.

Saline Verhoeven

Functie

Projectleider

Saline Verhoeven houdt zich als landschapsarchitect bezig met gebiedsontwikkeling, gebiedsprocessen- en strategieën, maar ook ontwerpend onderzoek en water vraagstukken.

Neem contact op
Saline  Verhoeven
© Cees de Jonge
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.