Inrichting openbaar groen gemeenten

Loosdrechtsedijk
© Roel van Gerwen

Meer groene ruimte voor mensen en dieren

De provincie heeft "aanpak Groen Kapitaal' geformuleerd. Noord-Hollandse gemeenten kunnen hier invulling aan geven door meer openbaar groen te ontwikkelen, die ecologisch te onderhouden en zo planten en dieren meer ruimte te geven. Een mooie ambitie, maar hoe doe je dat?  En welke soorten gedijen het beste in de omgeving die u ecologisch in wilt richten? Dit vraagt om specialistische, ecologische kennis die u als gemeente vaak niet in huis hebt.

Specialistische kennis, om ú te ontzorgen

Inrichting, aanleg en onderhoud van ecologisch groen is een specialiteit van Natuurlijke Zaken. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u als gemeente met deze taak geheel te ontzorgen. Onze experts zijn precies op de hoogte van actuele ontwikkelen op het gebied van wet- en regelgeving in alle gebieden in Noord-Holland. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen op dit gebied. Zij hebben veel ervaring met de inrichting van waterpartijen, parken, bermen of andere groene zones en ze weten welke soorten planten, vlinders en vogels gedijen. De groenploeg van Natuurlijke Zaken is specialist in het ecologisch aanleggen en onderhouden van groen en kan de aanleg voor u verzorgen.

Saline Verhoeven

Functie

Projectleider

Saline Verhoeven houdt zich als landschapsarchitect bezig met gebiedsontwikkeling, gebiedsprocessen- en strategieën, maar ook ontwerpend onderzoek en water vraagstukken.

Neem contact op
Saline Verhoeven
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven