Coronacrisis: blijven samenwerken aan mooie projecten

Groepsfoto OenA
© Cees de Jonge

Samenwerken aan mooie projecten

De coronacrisis treft ons allemaal. Wij hopen dat u als onze opdrachtgever in deze moeilijke tijd uw werkzaamheden nog goed kunt uitvoeren. En wellicht is het een geruststellende gedachte om te weten dat wij bij Natuurlijke Zaken met z'n allen hard aan het werk zijn. Uw project of opdracht is bij ons nog steeds in goede handen. Het is goed om te weten dat wij de richtlijnen van het kabinet en de voorgestelde maatregelen van het RIVM volgen. Daarom zijn onze medewerkers vooral thuis of in het veld aan de slag. Zodat wij samen met u aan mooie projecten kunnen blijven werken. 

U kunt op ons rekenen

Wij hebben onze werkprocessen, software en systemen zo ingericht dat onze adviseurs en projectleiders vanuit huis kunnen werken. Dus u kunt blijven rekenen op onze beschikbaarheid en de bereikbaarheid. Dat blijft hetzelfde, zoals u dat gewend bent. Voeren wij een opdracht buiten voor u uit? Ook dat gaat gewoon door. Veldmedewerkers en medewerkers van de Groenploeg zijn hard aan de slag. Daarbij volgen zij de richtlijnen van het RIVM. zij werken individueel of in kleine groepjes en op gepaste afstand van elkaar. Mensen zitten nooit met meer dan twee tegelijk in een voertuig. 

Wilt u contact met ons opnemen?

Op dit moment is het niet mogelijk fysieke afspraken te maken, ons pand in Heiloo is gesloten. U kunt telefonisch of online contact met ons opnemen. Wij maken zelf gebruik van Microsoft Teams, voor vergaderen of een gesprek. Liever contact via Skype? Ook dat is geen probleem. 

Hoe verder?

Wij houden u via deze pagina en via onze nieuwsbrief op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. Mocht u de nieuwsbrief nog niet ontvangen, meld u dan nog even aan. Op deze manier kunt u ons digitaal blijven volgen. Voor lopende projecten hebben onze projectleiders uiteraard altijd persoonlijk contact met u. En voor nieuwe opdrachten kunt u gewoon contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij gaan er van uit dat de coronacrisis van tijdelijke aard is en hopen u binnenkort weer in goede gezondheid te zien.  

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vier keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief waarin u meer kunt lezen over inspirerende projecten, de nieuwste ecologische producten en interessante onderzoeken. Benieuwd? 

Aanmelden
Martijn Stuijff portret
© Cees de Jonge
Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

Naar boven