Vacature Werkvoorbereider Groenploeg (32-37 uur)

Kooyhoekschor Balgzand
© Ronald van Wijk

Wordt jij onze nieuwe collega bij de Groenploeg?

Is natuur je passie en ben jij een energieke, enthousiaste MBO-er met een opleiding op het gebied van bos en natuur of ben je hovenier? Past ecologisch, agrarisch en cultuurhistorisch landschapsbeheer je als een jas en beschik je over een gezonde dosis commerciële vaardigheden? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou als Werkvoorbereider Groenploeg. Hoe tof is het om je kennis en ervaring in te zetten voor de natuur in Noord-Holland? Bij ons kan dat. Interesse? Lees dan verder en reageer snel.

Over Natuurlijke Zaken

Natuurlijke Zaken is het merk voor de zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland. Onder deze naam bieden de afdelingen Groenploeg en Onderzoek & Advies hun assortiment met groene producten aan voor opdrachtgevers, zoals waterschappen, de overheid, woningcorporaties en particulieren. De Groenploeg is de ecologische aannemer van Natuurlijke Zaken. Met de inkomsten uit alle opdrachten worden de natuurdoelstellingen en ambities van de Stichting Landschap Noord-Holland mede gerealiseerd.

Wat ga je doen als werkvoorbereider bij de Groenploeg?

Bij Natuurlijke Zaken staat de klant centraal. Als werkvoorbereider zorg je voor efficiënte uitvoering van de werkzaamheden van de Groenploeg zoals afgesproken met de klant en vervul je een centrale rol in het team. Jouw werkzaamheden bestaan uit: calculeren, plannen, inkopen en administreren van projecten. Je bezoekt (potentiële)  opdrachtgevers en stelt de kostprijs vast van mogelijke nieuwe opdrachten door inkoop en uren te begroten. Ook stel je bestek- en werkbeschrijvingen op binnen de kaders van de (aanbesteding)wetgeving en maak je offertes op maat. Na oplevering van een project verzorg jij de nacalculatie en uiteindelijke facturering.

Wat heb je nodig?

Je hebt een afgeronde MBO opleiding bos en natuur of hoveniersopleiding, je bent commercieel, klantgericht en je vindt het leuk om mee te denken over het optimaliseren van werkprocessen. Je doet je werk met een gezonde dosis energie en enthousiasme en natuur is je passie. Ecologisch, agrarisch en cultuurhistorisch landschapsbeheer past je als een jas. Ook ben je vertrouwd met projectadministratie systemen (zoals GroenVision en of Exact) en kun je overweg met  relevante bedrijfsmiddelen zoals  machines en gereedschappen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA-diploma.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. De functie is ingeschaald in functieschaal 6, conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het aanvangssalaris bedraagt circa € 2.846,- tot € 3.670,- bij een fulltime dienstverband. De standplaats is Uitgeest.

Geïnteresseerd?

Reageer dan snel en stuur jouw motivatie met CV per mail naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Werkvoorbereider. Je kunt reageren tot en met 1 november 2020. 

Vragen?

Neem dan contact op met Michiel Dechering, Senior medewerker Groenploeg, 06 50251549 of met  Jeroen van Egmond, werkvoorbereider, 06 53502175 .

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven