Vacature Werkvoorbereider Groenploeg

Jeroen Pennock
© Cees de Jonge

Vacature Werkvoorbereider voor de Groenploeg (32-37 uur)

'Ik ben Jeroen Pennock, Manager Groenploeg bij Natuurlijke Zaken, en ik heb een superleuke baan voor je. Voor mijn team zoek ik een enthousiaste werkvoorbereider die handig is met cijfers en goed kan plannen. Je hoeft niet persé heel ervaren te zijn, we willen je ook zelf opleiden. Wat ik je wel kan zeggen: het is de allerleukste baan van Noord-Holland. En je werkt de hele dag samen met heel veel verschillende mensen. Van collega’s tot klanten en potentiële klanten. Je zit binnen op kantoor, maar je bent ook regelmatig buiten’.

Wat we als Groenploeg doen

We zijn de ecologische aannemer voor groene projecten van Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland. Met onze klanten geven we dagelijks vorm aan de missie van Landschap Noord-Holland : "Samen maken we Noord-Holland mooier".  Dat mooier maken, doen we in aansprekende projecten en mooie opdrachten in de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland en voor opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn waterschappen, gemeenten en provincie, woningcorporaties en particulieren.  

Hoe je nieuwe baan er uit ziet?

We beginnen altijd vroeg bij de Groenploeg, meestal om half acht en starten de dag met een kop koffie. Vervolgens is jouw belangrijkste taak om de planning in de gaten te houden en er voor te zorgen dat de teams op pad gaan naar de klussen waarvoor ze zijn ingepland. Klopt alles nog? Gaat iedereen doen wat ie moet doen of moet ik ergens bijsturen? Vervolgens ga je bij klanten of potentiële klanten op bezoek. Je inventariseert hun wensen en die vertaal je in op maat voorstellen en een strakke offerte. Vervolgens ga je langs bij de teams die in het veld aan het werk zijn. Met de senior medewerker Groenploeg kijk je of de klus uitgevoerd wordt zoals jij hebt afgesproken met de klant. Want samen maken jullie van het project een succes. Mooi toch?

Solliciteren

Wil je solliciteren op deze functie? Bekijk dan de vacaturetekst hieronder. Je vindt hier alle aanvullende informatie over deze functie en salarisgegevens.

Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven