Vacature projectleider Landschap & Cultuurhistorie (32 uur)

Ilperveld vanuit de lucht
© Niels Hogeweg

Is landschap en cultuurhistorie jouw vak? Solliciteer dan.

Door het vertrek van een medewerker is er bij Natuurlijke Zaken, onze zakelijke dienstverlening, een vacature voor projectleider Landschap & Cultuurhistorie voor 32 uur per week. Met het team van landschapsarchitecten, cultuurhistorische experts, ecologen, ontwerpers, cultuurtechnici en groenbeheerders is Natuurlijke Zaken het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland. Zowel in stedelijk als in landelijk gebied. De adviseurs versterken onze ambities door te werken aan projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, ecologie, duurzaamheid en cultuurhistorie voor een groeiende klantenkring. Inkomsten die hieruit voortvloeien helpen bij het realiseren van onze natuurdoelstellingen en ambities.

Wat ga je doen?

Het team gebiedsontwikkeling heeft drie pijlers: landschap & erfgoed, groene openbare ruimte en klimaatadaptatie. Als Projectleider Landschap en Cultuurhistorie ben jij trekker voor de eerste pijler. Je bent actief in de verwerving, aansturing, en uitvoering van projecten op het gebied van Landschap en Erfgoed in Noord-Holland en daarbuiten. De projecten zijn gericht op ’behoud door ontwikkeling’ van landschap en cultureel erfgoed. Je bent een projectleider die ruime ervaring heeft in het commercieel binnenhalen en leiden van projecten. Je bewaakt de kwaliteit, planning en budget volgens afspraak met de klant. Je kunt goed analyseren en je bent in staat draagvlak te verwerven bij de stakeholders van je project. Je bent een bekend gezicht in het netwerk van cultuurhistorie in Noord-Holland en zo in staat opdrachten te acquireren. In samenwerking met collega’s werk je aan uitdagende projecten voor klanten zoals projecten met herstel en herontwikkeling van natuur, landschap, landgoederen en forten, omgevings- en landschapsvisies. Je onderhoudt contacten, onderzoekt behoeften en signaleert kansen voor dienstverlening bij klanten en vertaalt ontwikkelingen in de markt naar kansen en producten voor de eigen organisatie.

Wat heb je nodig?

  • (Minimaal) HBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld landschapsinrichting of erfgoed en ruimte;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële omgeving of vergelijkbaar werkveld;
  • Ondernemende instelling;
  • In staat om zelfstandig complexe en multidisciplinaire adviesprojecten te acquireren en te leiden;
  • Expert op gebied van cultuurhistorie, landschapsinrichting en -ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Het aanvangssalaris bedraagt circa € 3.600,- tot € 4.890,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. De standplaats is Heiloo.
Vragen? Neem dan contact op met Frank Visbeen (Hoofd afdeling Onderzoek &Advies), 06 33 31 95 29.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie met CV uiterlijk 1 september 2019 per mail naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Projectleider Landschap & Cultuurhistorie.

Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven