Vacature projectleider Gebiedsontwikkeling (32 tot 37 uur)

Hartger Griffioen
© Cees de Jonge

Ben jij de gebiedsontwikkelaar die wij zoeken? 

Ik ben Hartger Griffioen, projectleider bij Natuurlijke Zaken en ik zoek een nieuwe collega die zich bezig gaat houden met projecten op het gebied van gebiedsontwikkeling. Je moet dan denken aan het maken van ontwikkelingsplannen, inrichtingsplannen en beheervraagstukken en het binnenhalen van nieuwe opdrachten in Noord-Holland. Wij zijn hét groene onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van natuur, landschap en cultuurhistorie in Noord-Holland. En een inspirerend team van professionals allemaal met onze eigen specialiteit. Bij ons vind je ecologen, cultuurhistorici, ontwerpers en landschapsarchitecten. Met z'n allen werken we dagelijks aan een mooier Noord-Holland. Wat ik je kan zeggen: het is de allerleukste baan van Noord-Holland. Je bent voor een deel verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten en daardoor bepaal je voor een groot deel zelf aan welke projecten je werkt. 

Wat we doen

Natuurlijke Zaken is de zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland en heeft een eigen financiële verantwoordelijkheid. Klanten doen zaken met Landschap Noord-Holland en alle inkomsten komen ten goede aan de eigen natuurgebieden. Met onze klanten geven we dagelijks vorm aan onze missie: "Samen maken we Noord-Holland mooier". Dat mooier maken, doen we in aansprekende projecten en mooie opdrachten in de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland en voor opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en provincie, particulieren, waterschappen en woningcorporaties.  

Hoe je nieuwe baan er uit ziet?

Je belangrijkste taak is het bewaken van processen en planningen van je eigen projecten en het binnen halen van nieuwe opdrachten. Als gebiedsontwikkelaar werk je vooral aan de inrichting van het Noord-Hollandse landschap. Je maakt inrichtingsplannen voor bijvoorbeeld nieuwe natuurgebieden of je maakt ontwerpen voor landgoederen of de inrichting van openbaar groen. Je werkt de hele dag samen met vakgenoten, klanten en potentiële klanten en biedt je klanten creatieve oplossingen voor problemen waar zij mee worstelen.

Als professional ben je adviseur voor beleidsmedewerkers van gemeenten of provincie. Je dag kan bijvoorbeeld beginnen bij de provincie met een overleg met een beleidsmedewerker die worstelt met de vraag hoe een (braakliggend) gebied kan worden ingericht of passend kan worden gemaakt in een historisch cultuurlandschap.  Of je helpt een klant met advies over de inrichting van een park of over het herstel van landgoederen. Na deze afspraak rijd je naar kantoor voor een overleg over omzet en acquisitiedoelstellingen van de afdeling. Vervolgens werk je de afspraken van het ochtendoverleg uit tot een offerte en bespreek je de aanpak met je collega’s die je gaan helpen. En dan kan het zomaar zijn dat je 's middags ergens in een open landschap staat waar je de uitvoering van een herinrichtingsproject begeleidt of je gaat 's avonds in gesprek met een groep bewoners om samen te kijken naar bijvoorbeeld de herinrichting van toegangswegen naar een woonwijk. Tussendoor volg je actuele ontwikkelingen op je eigen vakgebied en speur je naar kansen voor nieuwe opdrachten voor Natuurlijke Zaken. 

Geïnteresseerd?

Natuurlijke Zaken heeft de werving & selectie voor deze vacature geheel uit handen gegeven aan Regio Talent, hét werving- en selectiebureau voor hoger opgeleiden in Noord-Holland. Voor vragen of bij interesse graag rechtstreeks contact opnemen met Selma van Zanten, senior Consultant op: 06-55 33 22 44 of via e-mail: svanzanten@regiotalent.nl

cover november

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven