Vacature online marketeer (32 uur)

sfeerbeeld
© Ronald van Wijk

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ervaren online marketeer met een passie voor natuur? Zou je het niet ontzettend tof vinden om je kennis en ervaring in te zetten voor een mooier Noord-Holland? Als jij de creativiteit in huis hebt om met vernieuwende online oplossingen te komen, zodat we als natuurorganisatie verder kunnen groeien in aantallen donateurs en meer inkomsten kunnen genereren uit fondsenwervende acties, lees dan vooral verder en reageer snel! 

Wat ga je doen als online marketeer?

Je gaat aan de slag binnen een klein, slagvaardig  team. Samen met je collega stel je de jaarlijkse strategie particuliere fondsenwerving op en zorg je voor realisatie van jouw onderdelen. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkeling van alle online kanalen (o.a. website, e-mailmarketing, social media en seo/sea) en aanspreekpunt/adviseur voor zowel onze partners als je collega’s. Als online marketeer heb je een sleutelrol in onze lead- en giftcampagnes. Van het ontwikkelen van advertenties en landingspagina’s tot de inrichting van e-mail opvolging en vastlegging in het CRM; de complete ‘journey’ denk je uit en richt je in. Je stuurt op resultaten, houdt de effectiviteit bij in rapportages en deelt je bevindingen met je teamgenoten.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO opleiding afgerond en minimaal 4 jaar werkervaring als online marketeer. Je weet hoe je traffic naar onze website realiseert en het aantal conversies verhoogt. Ervaring met het inrichten van marketing automation campagnes is een pré. Je kunt goed samenwerken met anderen, bent gewend om in Agile en Scrum te werken en kunt als product owner snel de juiste beslissing nemen. Je bent dol op cijfers en goed in het maken van analyses en (doelgroep)selecties. Je volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en voelt een onweerstaanbare drang om dingen beter te maken. Ervaring met Google Adwords is een groot voordeel, want als online marketeer word je verantwoordelijk voor het beheer van ons Google Ad Grants-account.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. Een fantastische moderne werkplek in een 100% duurzame kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in 7 conform de CAO Bos en Natuur, het aanvangssalaris bedraagt van € 3.264 tot € 4.462 bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. online marketeer. De sluitingstermijn is 5 juni 2020. Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Ilse Miedema, Hoofd Marketing & Communicatie, 088 0064477 of i.miedema@landschapnoordholland.nl.

Ilse Miedema

Functie

Hoofd Communicatie & Marketing

De prachtige natuur en het veelzijdige landschap waar Ilse zich voor inzet, geeft haar enorm veel energie en voldoening. Het werk loopt uiteen van strategisch overleg over maatschappelijke vraagstukken tot persoonlijke gesprekken met natuurliefhebbers die Landschap Noord-Holland een warm hart toe dragen. 

Neem contact op
Ilse Miedema / Cees de Jonge
© Cees de Jonge
Magazine 2. 2020

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven