Vacature medewerker personeel- en salarisadministratie (24-32 uur)

Natuurwerkdag
© S. Carnill

Medewerker personeel- en salarisadministratie (24-32 uur)

Landschap Noord-Holland is een dynamische en resultaatgerichte organisatie die vol overtuiging de natuur in Noord-Holland koestert en investeert in haar medewerkers. Een organisatie die jou als medewerker zelfstandigheid biedt en verantwoordelijkheden geeft. Als organisatie vinden wij het leuk om met veel inzet en enthousiasme aan de gestelde doelen te werken.

Wat zijn je werkzaamheden?

Uitvoering geven aan de personeels- en salarisadministratie. Tevens pak je administratieve taken op in relatie tot de Participatiewet. Concreet betekent dit:
• het tijdig aanleveren en verwerken van de personeel- en salarisadministratie, door o.a. de maandelijkse personeelsmutaties;
• vragen beantwoorden van medewerkers over vastgestelde arbeidsvoorwaarden en zorgdragen op operationeel niveau voor de in-, door-, en uitstroom van kandidaten (binnen de participatiewet);
• invoeren en controleren van de vaste en variabele salarisgegevens en periodiek afsluiten van de salarisverwerking en verzenden van alle verloningsgegevens;
• controleren van de pensioenaangifte, verzekeringen en belastingaangifte.

Wat heb je nodig?

• Een proactieve en integere houding;
• Kennis van actuele wet- en regelgeving;
• Relevante werkervaring op een personeel- en salarisadministratie;
• Kennis van personeel registratie- en salarissysteem.

Meer informatie

Het aanvangssalaris bedraagt circa € 2.545,- tot € 3.155,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur conform de CAO Bos en Natuur. De standplaats is Heiloo. Vragen? Neem dan contact op met Marnix Zuidema, 088 006 44 17.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie met CV uiterlijk 1 december 2019 per mail naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. medewerker personeel- en salarisadministratie. De 1e sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 december 2019.

cover november

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over winter in het bos van Woestduin, wintergasten en bijzondere waarnemingen in onze gebieden. Met fietsroute (46 km) Zuid-Kennemerland. 

Naar boven