Vacature medewerker Groenploeg (37 uur)

Groenploeg / Dutchphoto
© Dutchphoto

Natuurlijke Zaken zoekt een medewerker voor het buitenwerk

Natuurlijke Zaken is het merk voor de zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland. Onder deze naam bieden de afdelingen Onderzoek & Advies en de Groenploeg hun assortiment met groene producten aan voor opdrachtgevers, zoals waterschappen, de overheid, woningcorporaties en particulieren. Met de inkomsten uit deze opdrachten worden de natuurdoelstellingen en ambities van de Stichting Landschap Noord-Holland mede gerealiseerd.

Wat ga je doen?

Als medewerker Groenploeg verricht je uitvoerende werkzaamheden binnen de afdeling Groenploeg, zoals ecologisch maaibeheer, snoeiwerkzaamheden, het planten van bosplantsoen en bomen. Dit doe je met behulp van verschillende gereedschappen en machines, zoals bijvoorbeeld de bosmaaier, een één-asser met messenbalk (cyclomaaier), een bandhooier met een één-asser of een lichte trekker. Tevens verricht je dagelijks onderhoud aan bovengenoemde machines. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk en veiligheid en draag je zorg over het correct gebruik van materialen en middelen.

Wat heb je nodig?

  • MBO-werk- en denkniveau;
  • Opleiding Bos en Natuur of hovenier;
  • Kennis en ervaring in het groen;
  • Enthousiasme, passie voor de natuur en een gezonde dosis energie;
  • Rijbewijs B(E);
  • VCA-diploma of bereid zijn deze binnen 3 maanden te halen.

Wat bieden wij?

Het aanvangssalaris bedraagt circa € 2.281,- tot € 2.647,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. De standplaats is Uitgeest.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie met CV uiterlijk 19 mei 2019 per mail naar Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Medewerker Groenploeg. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 24 mei 2019. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jeroen Pennock (Hoofd Groenploeg), 06 44 52 52 72.

Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven