Stagiair Communicatie & Marketing (32 uur)

Jongeren in de natuur / Aico Lind
© Aico Lind

Kom je stage lopen bij onze afdeling Communicatie en Marketing?

Volg je op dit moment een Hbo-opleiding? En heb je de ambitie om succesvol in communicatie en marketing te worden? Dan bieden we een ideale stageplek waarin je alle vrijheid krijgt om ervaring op te doen in meerdere disciplines van het vak. We noemen het een meewerkstage omdat je - afhankelijk van wat je kan - meewerkt als een collega en zo ervaring opdoet met alle aspecten van het werk op de afdeling. Maar natuurlijk kan je ook je eigen leerdoelen realiseren. Laat ons weten wat je graag wil leren en wij begeleiden je daarin. We bieden je een leuke stageplek met betrokken collega’s en geven je veel vrijheid.

Wat ga je doen?

Dit zijn de activiteiten waar wij aan denken: organiseren van activiteiten en evenementen (samen met anderen, je staat er niet alleen voor), maken van communicatiemiddelen voor bezoekers van onze natuurgebieden (denk aan een informatiepaneel of een wandelroute), bijhouden van de website, berichten plaatsen op social media, maken van filmpjes en allerlei andere werkzaamheden die je zo hebt op een afdeling Communicatie & Marketing. We gaan ervan uit dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Wie zoeken wij?

We zijn dus op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze stagiair die een positief gevoel heeft bij natuurbescherming en de doelgroepen waarvoor we werken (particulieren, vrijwilligers en donateurs). Wil je lekker aanpakken en kan je goed zelfstandig werken? Kom dan tijdelijk ons team versterken. We vragen een inzet van 32 uur per week. In principe is dat op gewone werkdagen, maar schrik niet als we je vragen ook een weekenddag te werken. Ons duurzame kantoor staat in Heiloo. De vergoeding voor je stage is bruto € 300, - (o.b.v. 37 uur) per maand.

Geïnteresseerd?

Stuur je sollicitatie naar personeelszaken@landschapnoordholland.nl onder vermelding van stagiair C&M. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Miedema, hoofd van de afdeling Communicatie en Marketing  bij Landschap Noord-Holland, tel. 06 51 06 69 76 of e-mail.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.