Stagiair communicatie gezocht

Jongeren in de natuur / Aico Lind
© Aico Lind

Is het organiseren van een evenement jouw ding?

Voor de afdeling Communicatie & Marketing zoeken wij een  Stagiair Communicatie. Op deze afdeling werken in totaal tien mensen van wie er vier de front-office van het Landschap vormen. Verder zijn er twee vrijwilligers actief en regelmatig een stagiair.

Wat ga je doen?

Landschap Noord-Holland organiseert jaarlijks een groot landschapsfestival met tussen de 2000 en 4000 bezoekers. Op deze dag proberen we nieuwe doelgroepen te interesseren in natuur en landschap door het bieden van een keur aan laagdrempelige activiteiten. Voor volwassenen en kinderen. Theater, lezingen, excursies, vaartochten, sport, spel, een markt, tentoonstelling, wandelen en nog veel meer. De kunst is een goede mix van activiteiten te vinden die passen in een landschappelijke context. Dit organiseren is best veel werk en daarbij kan ons team hulp gebruiken. Wil je ervaring opdoen met het organiseren van evenementen? Dan is dit een toepasselijke stageplaats voor jou!

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau,
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met natuur en landschap;
  • Ondernemend.

Meer informatie

Je werkt nauw samen met de projectleider, met boswachters en met communicatiemensen van de afdeling. Wij denken aan een stage waarbij je drie tot vijf dagen per week werkt. De periode waarvoor we een stagiair zoeken loopt globaal van februari of maart t/m september 2019. Er is een stagevergoeding beschikbaar. De standplaats is tot 22 maart 2019 Heerhugowaard, daarna Heiloo.

Interesse?

Lijkt het je wat? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ilse Miedema, hoofd van de afdeling Communicatie en Marketing. Stuur een mail naar llse Miedema o.v.v. Stagiair Communicatie.

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven