Word donateur

WAD film - Zeehond
© Ruben Smit Productions

Word donateur en ontvang twee bioscoopbonnen 

Speciaal voor waddenliefhebbers hebben we een prachtig aanbod. Steun ons werk op de Wadden en word donateur. Als dank ontvang je twee bioscoopbonnen, waarmee je o.a. de spectaculaire film WAD kunt bekijken. WAD is de eerste natuurfilm over de Nederlandse Waddenzee. Als partner van de film en mede-beheerder van het Noord-Hollandse Wad willen we dit bijzondere moment met je vieren. Maar wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk.

Je bent al donateur vanaf € 2,50 per maand

Met jouw bijdrage beschermen we de Noord-Hollandse Wadden voor de toekomst. Zo zorgen we o.a. voor veilige broedplekken voor wadvogels en houden we toezicht om verstoring van zeehonden te voorkomen. Aanmelden is makkelijk. Vul hieronder je gegevens in en selecteer de betaalwijze die het beste bij je past; online (iDeal) of via incasso (jaarlijks of maandelijks). Binnen enkele dagen ontvang je het welkomstpakket met:

  • twee bioscoopbonnen met een tegoed van € 10,- per stuk,

  • een 240 pagina's dikke natuurgids 'Beleef Noord-Holland op z'n mooist' met 25 wandel- en fietsroutes,

  • het laatste magazine met verrassende verhalen over Noord-Hollandse dieren en gebieden, en
  • een persoonlijke Natuurpas boordevol exclusieve voordelen.

Ja, ik word donateur en ontvang twee bioscoopbonnen

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres
Ik kies voor:
Bedrag
Bedrag per jaar
Bedrag per maand

Nationale bioscoopbon

Met twee personen gratis naar de natuurfilm WAD

De Nationale Bioscoopbon is het leukste cadeau in het donker. Met de bon kun je terecht in ruim 175 bioscopen én filmtheaters in Nederland. Als je nu donateur wordt, ontvang je twee bonnen met een tegoed van € 10,- per bon. Dit kun je gebruiken voor elke gewenste film, op elke gewenste dag! We wensen je alvast heel veel plezier.

Bekijk deelnemende bioscopen
Nationale bioscoopbon
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven