Vergaderen in het groen

Huis Leyduin
© Dutchphoto

Een waardevolle meeting, brainstorm of workshop in Huis Leyduin

Op 5 wandelminuten door het bos van de fraaie Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang ligt het statige maar vriendelijke Huis Leyduin. Het is een fantastische vergaderlocatie met unieke stijlkamers. Lunchen of borrelen kunt u bij biologisch restaurant Gasterij Leyduin dat 100 meter verderop in het bos ligt.  Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Gasterij Leyduin, via reserveringen@gasterijleyduin.nl.

Van Loonzaal

Sfeervolle rode kamer

Onze 'rode kamer' de Van Loonkamer. Een hoog plafond met ornamenten, een in de muur ingebouwde kast en bijzondere schoosteenmantel en een stel verborgen openslaande deuren. U heeft uitzicht op de voorkant van het huis.

Prijzen en voorwaarden
Huis Leyduin van Loonzaal
© Dutchphoto

Van Lennepzaal met veranda

Lichte kamer met buitenruimte

De 'gele kamer' onze Van Lennepkamer is een ruime kamer. Naast een fraaie schoorsteenmantel en spiegel heeft u er uitzicht op de voorzijde en kunt u door een glazen zijdeur naar de gedeeltelijk overkapte veranda waar u gebruik van kunt maken om letterlijk op adem te komen in de buitenlucht.

Prijzen en voorwaarden
Vergaderen met veranda
© Dutchphoto

Marmerzaal

Stijlvolle ruimte

De Marmerzaal is de voornaamste 'kamer' van Huis Leyduin. Deze marmeren vloer is ongekend 'rijk' want het motief loopt helemaal door op de vloer. De openslaande deuren naar het bordes en het gazon en de schoorsteen maken de ruimte uniek.

Prijzen en voorwaarden
Zaal Leyduin
© Dutchphoto

Dorhout Meeskamer

Boardroom in authentieke stijl

De familie Dorhout Mees liet Huis Leyduin in 1921 bouwen. Deze ruimte gebruikten zij als eetkamer. De ruimte is authentiek gebleven en de vergadertafel en stoelen zijn in dezelfde stijl gekozen. Met openslaande deuren gelegen aan de koele achterkant van het huis.

Prijzen en voorwaarden
Dorhout Mees vergaderen
© Dutchphoto
cover november

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over winter in het bos van Woestduin, wintergasten en bijzondere waarnemingen in onze gebieden. Met fietsroute (46 km) Zuid-Kennemerland. 

Naar boven