Vacature vrijwilliger Baliemedewerker botenverhuur en vaarexcursies Ilperveld

Boot huren
© Menno Schaefer

Baliemedewerker botenverhuur en vaarexcursies

Landschap Noord-Holland beschermt natuur en landschap in Noord-Holland met circa 100 bevlogen medewerkers en heel veel vrijwilligers.

In Landsmeer ligt natuurgebied Ilperveld, een van de grootste natuurgebieden van Landschap Noord-Holland. Het Ilperveld is een belangrijk Natura 2000 gebied en heeft belangrijke waarde en verantwoordelijkheden voor veel moerasvogels.

Wat ga je doen?

Van april tot eind september verhuren vrijwilligers er boten en zijn er vaarexcursies. Het gezellige vrijwilligersteam baliemedewerkers kan komend seizoen versterking gebruiken.

De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van bezoekers, registratie van mensen die een bootje komen huren of een vaarexcursie gaan doen. Ook doen we verkoop van  drankjes, kleine versnaperingen en ijsjes.

Wat vragen wij

Bezoekerscentrum Ilperveld ligt aan de Kanaaldijk in Landsmeer. Omdat het lastig is deze plek met openbaar vervoer te bereiken, is eigen vervoer een voorwaarde.

Je bent een keer per week beschikbaar op woensdagmiddag, zaterdag of zondag in de periode april tot eind september. Je hebt een klantvriendelijke houding en hebt affiniteit met de natuur en staat achter het werk van Landschap Noord-Holland.

Wat bieden wij

  • Zinvol en leuk werk op een unieke locatie met mensen die hetzelfde doel nastreven: een mooier Noord-Holland
  • De mogelijkheid om kennis op te doen en wegwijs te worden in natuurterreinen van Landschap Noord-Holland
  • Materiaal, kleding, werkhandschoenen, gereedschap en Arbo-voorzieningen
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen voor natuurkennis of bediening van gereedschappen en machines
  • Een blik in de keuken van een natuurbeschermingsorganisatie en het vak van boswachter
  • Reiskostenvergoeding tot 15 kilometer en een kleine vrijwilligersvergoeding per dagdeel
  • Een jaarlijks uitje met de groep
  • Begeleiding bij het werk

Interesse?

Heb je belangstelling of wil je nadere informatie, stuur dan een e-mail met je naam, adres en telefoonnummer naar bzc.ilperveld@gmail.com. De contactpersoon is Michelle Krouwels. 

 

cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven