Vacature Senior projectleider gebiedsontwikkeling (32 uur)

bloemrijk grasland

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij een ervaren projectleider, een echte alleskunner en zet je graag je tanden in complexe projecten in een groot speelveld van samenwerkende partijen? Heb je bovendien de creativiteit in huis om met vernieuwende oplossingen te komen voor vraagstukken van opdrachtgevers? En heb je de ambitie om mooie doelen te realiseren op het snijvlak van natuur, klimaat, landschap en cultuurhistorie in Noord-Holland? Lees dan de vacature verder en reageer snel.

Natuurlijke Zaken

Wij zijn Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlener van Landschap Noord-Holland. Natuurlijke Zaken bestaat uit een team van landschapsarchitecten, ecologen, cultuurhistorische experts, ontwerpers, cultuurtechnici en groenbeheerders, en is daarmee het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland.

Wat ga je doen als senior projectleider gebiedsontwikkeling?

Bij Natuurlijke Zaken werk je samen met je collega’s aan uitdagende multidisciplinaire projecten op het gebied van ontwerp-, ontwikkelings-, inrichtings- en beheersvraagstukken voor klanten. Of het nu gaat om ruimtelijke ontwikkeling van landschap, natuur, water of groen: jij hebt als ervaren projectleider deze kwaliteiten in huis. Je analyseert de vraag van de klant en vertaalt deze naar een passende aanbieding. Binnen je eigen projecten motiveer je mensen om je heen en verwerf je draagvlak bij relevante (externe) stakeholders. Je leidt projecten in opdracht van klanten die door jou ontzorgd worden als het gaat om kwaliteit, proces, planning en budget. Je acquireert opdrachten en je beweegt je op een actieve manier in een netwerk van bestaande en potentiële klanten. Je onderzoekt behoeften in de markt en je signaleert kansen voor het ontwikkelen en aanbieden van (nieuwe) producten en diensten.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van ruimtelijke inrichting en ontwerp in de groene ruimte, in combinatie met natuur, landschap en cultuurhistorie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in een commerciële omgeving of vergelijkbaar werkveld. Je weet hoe je complexe projecten moet leiden, hebt daarmee veel ervaring en je kunt goed samenwerken met veel verschillende partijen binnen één project of programma. Je bent commercieel en je signaleert kansen in de markt. Je neemt een beslissing snel en je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden. Voor het maken van een realistische begroting draai jij je hand niet om. Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied op de voet en je voelt een onweerstaanbare drang om dingen beter te maken.

Wat bieden wij?

Bij Natuurlijke Zaken vind je een werkomgeving waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. Een informele en dynamische omgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. We werken nu nog even vanuit huis, maar hopelijk straks weer vanuit een fantastische moderne werkplek in het 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in functieschaal 8 conform cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het salaris bedraagt circa € 3.779,- tot
€ 5.138,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan jouw motivatie en cv uiterlijk 27 juni 2021 naar personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Senior Projectleider Gebiedsontwikkeling.
De 1e gesprekken vinden plaats op 1 juli 2021. 

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Visbeen. Je vind zijn contactgegevens hieronder. 

Frank Visbeen

Functie

Manager

Met zijn team Onderzoek en Advies zorgt Frank Visbeen voor tevreden klanten op het gebied van ecologie, landschap en cultuurhistorie. Zijn kennis van weidevogels, ganzen en natuurbeheer zet hij ook zelf actief in bij projecten. Frank is aanspreekpunt op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau voor provincie, gemeenten en het bedrijfsleven.

Neem contact op
Frank Visbeen
© Cees de Jonge
cover Magazine2 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Rietorchis

Fietsroute door bloeiende duinen

Fietsen langs De Nollen, Mariëndal en de Zandpolders. Deze route combineert moderne kunst, duinen, middeleeuwse dijken, open polders en natuurgebieden langs de kust.