Vacature Projectmedewerker Landschapsontwerp (32 uur)

Boerenerf beemster

Wordt jij onze nieuwe collega?

Ben jij een talentvolle landschapsontwerper met passie voor de groene buitenruimte? Heb je de creativiteit in huis om met vernieuwende oplossingen te komen? En heb je de ambitie om mooie doelen te realiseren op het snijvlak van natuur, landschap en cultuurhistorie?

Natuurlijke Zaken

Wij zijn Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlener van Landschap Noord-Holland. Ons team bestaat uit landschapsarchitecten, ecologen, cultuurhistorische experts, ontwerpers, cultuurtechnici en groenbeheerders, en Natuurlijke Zaken is daarmee het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland.

Wat ga je doen als Projectmedewerker Landschapsontwerp?

Je werkt samen met de projectleiders aan de uitvoering van kleine en grote projecten op het gebied van natuur en landschap. Jouw werk bestaat onder andere uit het maken van ontwerpen om natuur in de stad te ontwikkelen, het herinrichten van een buitengebied, het opstellen van een erfinrichtingsplan of het inrichten van een natuurgebied. Je weet hoe vergunningverleningsprocedures verlopen en je hebt de creativiteit in huis om duurzame energieopstellingen in het landschap in te passen. Voor kleinere projecten ben je projectleider en verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen, projectplannen compleet met budget, planning en bewaken van kwaliteit. In grotere projecten ben je een proactief teamlid. Met jouw inzet geef je vorm aan het landschap van Noord-Holland en daarbuiten en werk je mee aan het realiseren van doestellingen en ambities van Landschap Noord-Holland.

Wie ben jij?

Je hebt een succesvol afgeronde hbo-opleiding (landschapsontwerp, of tuin- en landschapsarchitectuur) in combinatie met een aantal jaar relevante werkervaring in de groene buitenruimte. Je bent een echte aanpakker, je hebt lef en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je gaat voor kwaliteit en resultaat, je bent een echte creatieveling en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je ervaring met het werken met de softwarepakketten zoals Illustrator, Photoshop, Indesign en Autocad, en heb je kennis van GIS (voorkeur).

Wat bieden wij?

Bij Natuurlijke Zaken vind je een werkomgeving waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. Een informele en dynamische omgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. We werken nu nog even vanuit huis, maar hopelijk straks weer vanuit een fantastische moderne werkplek in het 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in functieschaal 6 conform cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het salaris bedraagt circa € 2.900 tot € 3.740 bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan jouw motivatie en cv uiterlijk 11 juli 2021 naar personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Projectmedewerker Landschapsontwerp.
De 1e gesprekken vinden plaats op 5 augustus 2021.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Visbeen, hoofd afdeling Onderzoek & Advies. Je vindt zijn contactgegevens hieronder. 

Frank Visbeen

Functie

Manager

Met zijn team Onderzoek en Advies zorgt Frank Visbeen voor tevreden klanten op het gebied van ecologie, landschap en cultuurhistorie. Zijn kennis van weidevogels, ganzen en natuurbeheer zet hij ook zelf actief in bij projecten. Frank is aanspreekpunt op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau voor provincie, gemeenten en het bedrijfsleven.

Neem contact op
Frank Visbeen
© Cees de Jonge
cover Magazine2 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven