Vacature Projectmedewerker ecologie (32 uur)

bloemrijk grasland

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij die talentvolle ecoloog met passie voor de natuur? En wil jij je graag inzetten voor een mooier Noord-Holland? Heb je de kennis in huis om de natuur te onderzoeken en vertaal je graag onderzoeksdata naar beheer- en inrichtingsvoorstellen? Lees dan vooral verder!

Over Natuurlijke Zaken

Wij zijn Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlening van stichting Landschap Noord-Holland. Ons team bestaat uit ecologen, landschapsarchitecten, cultuurtechnici en Natuurlijke Zaken is daarmee het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland. 

Wat ga je doen?

Samen met projectleiders en projectmedewerkers werk je aan de uitvoering van kleine en grote projecten op het gebied van natuuronderzoek, ecologie en natuurbeheer. Je verricht veldinventarisaties naar flora, vegetatie, zoogdieren, vogels en andere soortgroepen. Je maakt quick scans, natuurtoetsen en beheerplannen. Je verwerkt en analyseert inventarisaties in programma’s als GIS, Excel en Turboveg en verwerkt de resultaten in rapportages. Je voert zelfstandig kleine projecten uit en assisteert collega’s bij de uitvoering van kwaliteitstoetsen. Ook onderhoud je contact met opdrachtgevers en klanten.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van Nederlandse flora, vegetatie, zoogdieren en vogels. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Bos- en Natuurbeheer, Biologie of Toegepaste Ecologie. Je hebt ervaring in inventarisaties en vegetatieopnamen en kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de natuurbeschermingswet. Je bent gewend te werken met programma’s als GIS, ArcGIS-Pro en QGIS. Je kunt goed plannen en organiseren en ook teksten schrijven gaat je goed af.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische omgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. We werken vanuit een fantastische moderne werkplek in een 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in functieschaal 6 conform cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het salaris bedraagt circa € 2.900 tot € 3.740 bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur ons dan uiterlijk 24 oktober jouw motivatie en cv.
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Visbeen, hoofd afdeling Onderzoek & Advies, 06 33 31 95 29.

Solliciteer

Frank Visbeen

Functie

Manager

Met zijn team Onderzoek en Advies zorgt Frank Visbeen voor tevreden klanten op het gebied van ecologie, landschap en cultuurhistorie. Zijn kennis van weidevogels, ganzen en natuurbeheer zet hij ook zelf actief in bij projecten. Frank is aanspreekpunt op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau voor provincie, gemeenten en het bedrijfsleven.

Neem contact op
Frank Visbeen
© Cees de Jonge
Cover M3 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven