Vacature Projectleider Vastgoed en Cultuurhistorisch erfgoed (32-37 uur)

Huis Leyduin
© Dutchphoto

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Vastgoed en Cultuurhistorisch erfgoed

Ben jij een ervaren bouwkundige op het gebied van monumentaal erfgoed die moeiteloos schakelt tussen bouwkundige klussen en complexe renovatieprojecten? Zet je je graag in om vastgoed in prima staat te krijgen, zie je altijd kansen voor ontwikkeling en verbetering? Dan hebben we een prachtige baan voor jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Landschap Noord-Holland, een natuurorganisatie die zich al meer dan 85 jaar inzet voor bescherming en behoud van natuur, waardevolle landschappen en cultuurhistorisch erfgoed in Noord-Holland. We hebben een rijke vastgoedportefeuille, die ten dienste staat aan onze organisatie, (commerciële) huurders en derden. De afdeling Gebieden, waar het vastgoed onder valt, bestaat uit drie gebiedsteams, gevestigd in Den Helder, Landsmeer en Vogelenzang. Het centrale kantoor staat in Heiloo. De projectleider Vastgoed en Cultuurhistorisch erfgoed voert werkzaamheden uit in heel Noord-Holland.

Wat ga je doen?

Je onderzoekt actief kansen voor het (commercieel) gebruik en de verduurzaming van ons vastgoed. Je leidt complexe renovatieprojecten van A tot Z, bewaakt budgetten en stelt vergunningaanvragen op. Je bent gewend om meerjarenonderhoudsplannen op te stellen, uit te laten voeren en financieel te bewaken. Je registreert beheer- en onderhoudswerkzaamheden in specifieke systemen. Je hebt veel contact met aannemers, exploitanten en huurders. En je handelt ook dagelijkse technische klussen af. Je werkt met een financiële target en streeft daarbij naar sluitende projectfinanciering.

Wie ben jij?

Je bent een geboren regisseur met een professionele werkhouding. Je werkt planmatig en stuurt op resultaat, budget, kwaliteit, planning en proces. Je kijkt zowel naar de korte als de lange termijn. Je hebt ervaring met MJOPs en registratiesystemen, zoals bijvoorbeeld O-prognose en CMSi. Je werkt in teamverband en solistisch. Je drukt je schriftelijk en mondeling uitstekend uit en bent sterk in onderhandelingen. Je hebt een opleiding Vastgoed of Bouwkunde op HBO niveau. Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met beheer en onderhoud van bestaand vastgoed, renovaties en verduurzaming. Ook ben je vertrouwd met subsidiestelsels voor monumentaal erfgoed, de omgevingswet en de erfgoedwet.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een prachtige natuurorganisatie met een informele cultuur, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. We werken vanuit een fantastische moderne werkplek in een 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. Je hebt de mogelijkheid deels vanuit huis te werken. De functie is ingeschaald in functieschaal 7 conform cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het salaris bedraagt circa € 3.504,- tot € 4.790,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatie en cv in via het sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met Frits Bekker (gebiedsmanager), 06 51 03 29 29. 

Solliciteren

cover magazine 1 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven