Vacature KAM-coördinator

Do van Dijck
© Dutchphoto

Ben jij een echte professional op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en veiligheid, ben je graag buiten en houd je van veel afwisseling in je werk? Dan is onze vacature van KAM-coördinator wellicht interessant voor jou. Ik ben Do van Dijck, gebiedsmanager Wadden en Duinen bij Landschap Noord-Holland en ik zoek een nieuwe collega. Binnenkort gaat onze huidige KAM-coördinator  met pensioen en hij wil zijn taak graag overdragen aan een enthousiaste opvolger. Een mooie, veelzijdige baan waarbij veilig werken in onze eigen natuurgebieden centraal staat. In deze functie zullen we regelmatig contact met elkaar hebben. Wie we zijn? Een moderne maatschappelijke organisatie met 96 eigen natuurgebieden. We kopen nieuwe natuur aan, vormen landbouwgronden om tot nieuwe natuur en zetten ons in voor de biodiversiteit. Ruim 33.000 Beschermers, duizenden vrijwilligers en sponsors helpen ons daarbij. Wij werken vanuit het hoofdkantoor in Heiloo en vanuit diverse buitenlocaties in onze eigen natuurgebieden.  

Wat je als KAM-coördinator gaat doen

Bij deze baan is geen dag hetzelfde. De ene dag schrijf je een beleidsnotitie en de volgende dag houd je je bezig met veiligheid en bedrijfshulpverlening op één van onze buitenlocaties. Om feeling te houden met het werk en met de mensen in het veld, vind je het niet erg om samen met hen de handen uit de mouwen de steken. In deze functie zit je voor het grootste gedeelte op kantoor in Heiloo, maar ben je ook regelmatig buiten. Je hebt contact met heel veel verschillende mensen. Van gebiedsmanagers en boswachters tot vrijwilligers en technici. Bij jou ligt de focus op het monitoren van goede en veilige werkomstandigheden voor iedereen, want op het werkveld liggen de risico’s. De functie van KAM-coördinator is een veelzijdige functie met een breed takenpakket.

Geïnteresseerd?

Bekijk dan de uitgebreide vacaturetekst en informatie over salaris en arbeidsvoorwaarden hieronder. Je kunt je motivatiebrief en CV uiterlijk tot 9 september per email sturen aan: Personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. KAM-coördinator. Reageer snel, want de sollicitatiegesprekken zijn gepland op 16 september 2019 ’s middags.

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven