Tussen Duin & Dijk

Covers Tussen Duin & Dijk

Een gratis exemplaar van Tussen Duin & Dijk

Dit kwartaalblad presenteert op een toegankelijke manier de resultaten van allerlei natuuronderzoek in Noord-Holland. Voor het blad schrijven amateurs én professionals. Alle aspecten van de natuur krijgen aandacht, wat het een bijzonder blad maakt. Wist je bijvoorbeeld dat het instorten van de konijnenpopulatie ook gevolgen heeft voor de sprinkhanen in de duinen? Dat IJslandse grutto’s de Noord-Hollandse weilanden gebruiken om op te vetten? De redactie slaat zo een brug tussen iedereen die bezig is met onderzoek in Noord-Holland.

Stuur mij eenmalig een gratis exemplaar van Tussen Duin & Dijk

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij eenmaal informeren over het blad Tussen Duin & Dijk.

Actievoorwaarden

Je ontvangt per post gratis het laatste exemplaar van het natuurtijdschrift Tussen Duin en Dijk. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Het kan zijn dat wij je eenmalig mailen om te vragen of je het tijdschrift vaker wilt ontvangen. Je kunt eenmalig een gratis exemplaar van Tussen Duin & Dijk aanvragen. Indien je in de afgelopen 2 jaar abonnee bent geweest of al eerder een nummer hebt aangevraagd, dan is deelname aan deze actie niet mogelijk.

Inhoud nummer 1 van 2020
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.