Trouwen in Huis Leyduin

Trouwen in de Marmerzaal Huis Leyduin
© A. Boekee

Elkaar het ja-woord geven dat wil je op een bijzondere sfeervolle plek die bij jou past. In Huis Leyduin, officiele trouwlocatie van de Gemeente Bloemendaal, is de Marmerzaal favoriet. De prachtige entree door het bos, de statige lichte vriendelijke ruimtes en de biologische catering van Gasterij Leyduin maken het uniek. En wilt u graag buiten trouwen? Dat kan bijna nergens zo mooi als hier. Wilt u de locatie vrijblijvend bekijken? Maak dan even een afspraak met Gasterij Leyduin (023) 2050191 of mailto: info@gasterijleyduin.nl

Bruiloft huis leyduin
© A. Boekee
Trouwen binnen of buiten bij Huis Leyduin
Huis Leyduin trouwen
© A. Boekee
De sfeervolle lichte trouwceremoniezaal van Huis Leyduin

Buiten trouwen

Trouwen op het gazon voor Huis Leyduin met een barbecue of een hightea is een van de uitgebreide mogelijkheden. En mocht het onverhoopt gaan regenen: binnen enkele minuten is de tegenover gelegen  Marmerzaal klaar voor gebruik. Van harte welkom in het oude buitenplaats bos van Leyduin.

Buiten trouwen S. Driessen
© S. Driessen
cover november

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven