Het Groene Traineeship gaat bijna van start!

Aico Lind
© Aico Lind

Zet natuurwerk op de kaart bij jongeren

Op 1 februari 2020 starten we met een Groen Traineeship waarbij leeftijdsgenoten met elkaar natuurwerk op de kaart zetten bij jongeren. Tijdens het Traineeship krijgen deelnemers tussen de 16 en 30 jaar de ruimte om zich te ontplooien, een netwerk op te bouwen en bij te dragen aan een betere wereld. De jongeren zijn hands-on bezig en eindigen met een concreet resultaat: bijvoorbeeld een opgeknapt natuurgebied, een campagne om plasticgebruik te verminderen of een plan om op festivals te vertellen hoe belangrijk, divers en leuk werken in en voor de natuur is. Zo dragen ze op een unieke manier bij aan een beter milieu en mooiere natuur.

Wat bieden wij?

Ben je geïnteresseerd? Doe dan mee! Wij bieden jou een unieke kans om kennis en ervaring op te doen bij een landelijke projectorganisatie op het gebied van natuur, educatie en duurzaamheid. Je werkt samen met een groep van ongeveer 10 trainees, waarbij wij professionele begeleiding bieden. Zo krijg je relevante trainingen en workshops. Daarnaast zorgt dit project voor een upgrade van je netwerk. Er is een vrijwilligersvergoeding van max. 170 per maand of reiskostenvergoeding beschikbaar.

Kijk voor meer informatie.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.