Inschrijving Rondje Pampus

Rondje Pampus

Zaterdag 4 september Rondje Pampus, natuurlijk zwemmen! 

Wist jij al dat het IJsselmeergebied het grootste zoetwatermeer van West-Europa is? Hét Blauwe Hart van Nederland waar vele zwemmers, sportvissers, zeilers en andere recreanten volop kunnen genieten van de rust en ruimte. De organisatoren van ‘Rondje Pampus’ (Swimfantastic, Pampus en Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk) willen jou met dit evenement laten beleven hoe bijzonder het is om te zwemmen in open water, want ons motto is: Natuur beleef je in het water! Ook willen we met ons zwemevent aandacht vragen voor de kwetsbare natuur en het belang van schoon en gezond water. Door deel te nemen aan Rondje Pampus steun je een goed natuurdoel in het IJsselmeergebied. Wanneer je vragen hebt over het zwemevent, stuur dan een e-mail naar Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk.

Hartelijk dank voor je interesse om mee te doen aan het zwemevent rond Pampus. Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

Ja, ik meld mij aan voor de wachtlijst

Ja, ik wil mee doen aan Rondje Pampus
Aantal rondjes
Je kunt je inschrijven voor de prestatietocht (1 of 2 rondjes) of de wedstrijd (3 rondjes). Een rondje is 900 meter.
Persoonlijke gegevens
Relatietype
Adres
Contactpersoon bij nood
Ik ga akkoord met de deelnamevoorwaarden (zie hieronder). Ik ben ouder dan 14 jaar, ik ben gezond en doe op eigen risio mee aan het zwemevent.
 
cover Magazine2 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Rietorchis

Fietsroute door bloeiende duinen

Fietsen langs De Nollen, Mariëndal en de Zandpolders. Deze route combineert moderne kunst, duinen, middeleeuwse dijken, open polders en natuurgebieden langs de kust.