Projectleider Natuur en Landschap (32 – 37 uur)

Ilperveld vanuit de lucht / Videomarketeers

Werken aan natuur en landschap in Noord-Holland

Heb jij een groen hart én is het jouw ambitie om te werken aan de versterking van het Noord-Hollandse landschap? Wil jij een bijdrage leveren aan de natuur, de biodiversiteit en het klimaat? Bij Natuurlijke Zaken (zakelijke dienstverlening van Landschap Noord-Holland) werk je samen met je collega’s aan uitdagende projecten. Als Senior Projectleider (Natuur en Landschap) ben jij de sturende kracht achter diverse projecten en zorg je voor een tevreden opdrachtgever en een mooi resultaat.

Wat ga je doen?

Als (Senior) Projectleider werk je aan de kwaliteitsverbetering van het landelijk gebied in Noord-Holland. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers; (semi) overheden, private partijen en natuurorganisaties. In jouw rol als projectleider vertaal je vraagstukken van opdrachtgevers naar concrete projectvoorstellen en voer je deze vervolgens uit met je team. De opdrachten zijn divers en afwisselend en focussen zich voornamelijk op planvorming en uitvoering van projecten. Als Senior Projectleider ben je in staat om te sturen op tijd, geld en kwaliteit. Je zorgt voor duidelijke communicatie naar de opdrachtgever.

Enkele voorbeelden van opdrachten:
• inrichting van bestaande of nieuwe (natuur)terreinen;
• projecten in het kader van het programma natuurherstel;
• het begeleiden van gebiedsprocessen.
Je beheert op actieve wijze een netwerk van bestaande en potentiële klanten. Je bent in staat om ontwikkelingen uit de markt te vertalen naar kansen voor de eigen organisatie. Daarnaast voer je projecten uit voor de interne organisatie van Landschap Noord-Holland.

Waar ga je werken?

Natuurlijke Zaken is het groene advies- en uitvoeringsbureau van Landschap Noord-Holland. Je komt te werken in een team met leuke collega’s en een fijne sfeer. Het team bestaat uit ecologen, landschapsontwerpers, cultuurtechnici en groenbeheerders. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, particulieren, waterschappen en de provincie Noord-Holland en de eigen organisatie Landschap Noord-Holland. Kijk voor de actuele projecten op: Actuele projecten Landschap Noord-Holland.

Wie ben jij?

Als Projectleider fungeer jij graag als sparringpartner van de opdrachtgever en andere stakeholders binnen je projecten. Je bent gewend zeer zelfstandig te werken en weet wanneer je de expertise en hulp van het team kunt vragen. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaren ervaring opgedaan als projectleider in (natuur)projecten en je kunt verschillende rollen aannemen in de projecten. Als persoon ben je slagvaardig, communicatief sterk en weet je de verbinding te maken en te behouden.

Voor deze functie is het volgende ook belangrijk:

  • Je hebt een afgeronde wo- of hbo opleiding Natuur(beheer), Ecologie, Waterbeheer, Geografie of Landschapsinrichting;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als projectleider of adviseur binnen een adviesbureau of overheidsorganisatie en ervaring in projectmatig werken;
  • Je bent van nature goed in samenwerken en verbinden en je hebt oog voor de verschillende belangen;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en commercieel ingesteld;
  • Jij wilt samen met je collega’s Noord-Holland mooier maken.

Wat bieden zij jou?

Bij Natuurlijke Zaken vind je een werkomgeving waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je vak- en interessegebied. Een informele organisatie met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. Verder:
• werk je vanuit het 100% duurzame kantoorpand in Heiloo; ook thuiswerken is mogelijk;
• is functie is ingeschaald in functieschaal 8 conform CAO Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Een fulltime dienstverband is hier 37 uur.

Geïnteresseerd?

Lijkt jou dit een leuke baan? Dat is het ook! Wij hebben de Werving en Selectie voor deze functie uitbesteed aan Regio Talent, hét werving- en selectiebureau voor professionals op hbo-/ wo-niveau in Noord-Holland (www.regiotalent.nl). Voor informatie of vragen kan je rechtstreeks contact opnemen met Selma van Zanten, senior Consultant op: 06-55 33 22 44 of per mail op: selma@regiotalent.nl. Sollicitaties worden rechtstreeks aan Regio Talent doorgestuurd.

Frank Visbeen

Functie

Manager

Met zijn team Onderzoek en Advies zorgt Frank Visbeen voor tevreden klanten op het gebied van ecologie, landschap en cultuurhistorie. Zijn kennis van weidevogels, ganzen en natuurbeheer zet hij ook zelf actief in bij projecten. Frank is aanspreekpunt op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau voor provincie, gemeenten en het bedrijfsleven.

Neem contact op
Frank Visbeen
© Cees de Jonge
Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven