Nationale Postcode Loterij partner van Landschap Noord-Holland

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland, de loterij ondersteunt nu 99 goede doelen. Op het Goed Geld Gala 2017 schonk de Postcode Loterij een recordbedrag van 341 miljoen euro aan 110 goede doelen, dankzij 2,8 miljoen trouwe deelnemers. LandschappenNL ontving in 2017 naast de reguliere bijdrage, een bedrag van € 1.755.000 voor het extra project De Wilde Bijenlinie. En in 2018 extra geld voor de Vismigratierivier in de Afsluitdijk.

Wij zijn sinds 1996 partner en dat komt tot uiting in de vele tientallen projecten die we met de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen realiseren.

Wilt u meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op deze website. Meer informatie over de 12 provinciale Landschappen en de Postcode Loterij? Kijk dan hier. Rechts staan enkele gebieden die zijn ingericht met steun van de Postcode Loterij.

Loten kopen?

Wilt u direct loten aanschaffen of wilt u vragen stellen m.b.t. de loterij, belt u dan naar de Ledenservice van de Nationale Postcode Loterij. Ze staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 0900 - 300 1500 (€ 0,50 per gesprek). Of klik hier.

Korting op excursies in Voordeelagenda

Let op, lotenkopers van de Postcode Loterij ontvangen elk jaar een voordeelagenda. Daarin hebben wij elk jaar een kortingsbon, bijvoorbeeld op onze excursies.

Op de foto Quinty Trustfull (ambassadeur van de Postcode Loterij) en Hank Bartelink (LandschappenNL). Foto: Roy Beusker Fotografie