Wim Tijsen

Projectmedewerker Boerenlandvogels
Wim

Weidevogelbescherming als levensmotto

Wim is geboren als boerenzoon bij Kreileroord in de Wieringermeer. Na de MAVO/HAVO heeft hij diverse administratieve beroepen gehad. Sinds 1999 is Wim werkzaam als coördinator weidevogelbescherming bij ons. Naast zijn werk zet hij zich ook in voor vogels. Onderzoek naar tureluurs, grutto's, scholeksters, rotganzen en kleine zwanen doet hij in zijn vrije tijd. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep weten te maken. Hij is naast zijn werk ook Wetlandwacht van Vogelbescherming Nederland.

Neem gerust contact op indien je vragen hebt, je kunt Wim ook volgen op Facebook of Twitter waar hij bevlogen vertelt over zijn werk en hobby.

Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.

Naar boven
Magazine cover

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken? Vraag eenmalig gratis ons magazine aan. In ons nieuwe magazine lees je alles over de bescherming van weidevogels in Noord-Holland.