Wim Tijsen

Projectmedewerker Boerenlandvogels
Wim

Weidevogelbescherming als levensmotto

Wim is geboren als boerenzoon bij Kreileroord in de Wieringermeer. Na de MAVO/HAVO heeft hij diverse administratieve beroepen gehad. Sinds 1999 is Wim werkzaam als coördinator weidevogelbescherming bij ons. Naast zijn werk zet hij zich ook in voor vogels. Onderzoek naar tureluurs, grutto's, scholeksters, rotganzen en kleine zwanen doet hij in zijn vrije tijd. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep weten te maken. Hij is naast zijn werk ook Wetlandwacht van Vogelbescherming Nederland.

Neem gerust contact op indien je vragen hebt, je kunt Wim ook volgen op Facebook of Twitter waar hij bevlogen vertelt over zijn werk en hobby.

cover magazine 1 2022

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven
Zevenstippelig Lieveheersbeestje / Henk van Bruggen

Ontvang gratis ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen. Benieuwd?