Patricia Smits Schouten

Werkvoorbereider
Patricia Smits Schouten
© Dutchphoto

Een goede investering levert mooie dingen op

Patricia is in 1991 bij Landschap Noord-Holland als werkmeester in Den Helder waar ze naast de planningen maken ook in het veld te vinden was. Ze heeft daar ook met Schotse Hooglanders en IJslandse pony's gewerkt. Door het volgen van cursussen en opleidingen als Toepassing inheemse flora en fauna heeft Patricia zich verder weten te ontwikkelen. Als werkvoorbereider zorgt zij voor de gehele afhandeling van het proces offerte naar facturatie, het bezoeken van klanten en het inschrijven bij grote aanbestedingen. Bij voorbereiding van projecten en werkzaamheden benadert zij leveranciers, bestelt de materialen en draagt de kennis van het gebruik ervan over. Zij is medeverantwoordelijk voor de planning van personeel, de machines en het materiaal. Door haar ervaring met het buitenwerk kan Patricia situaties goed inschatten en klanten adviseren welke machines en werkzaamheden nodig zijn voor bepaalde projecten. Hierdoor kan zij maatwerk van hoge kwaliteit leveren.

Patricia is gedreven en investeert graag om iets goed neer te zetten.  De boerenlandhekken en de jaarlijks terugkerende opdrachten met de paddenschermen zijn projecten waar ze extra trots op is met haar team.

Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven