Martijn Struijf

Projectmedewerker
Martijn Struijff
© Cees de Jonge

Verbeter de wereld en begin met balans in de natuur!

Martijn heeft kennis en ervaring opgedaan tijdens verschillende onderzoeken naar muskusratten, dassen en otters. Ook heeft hij ervaring met inventarisatiewerkzaamheden naar weidevogels, broedvogels en veenvlinders. Bij Landschapsbeheer Drenthe heeft Martijn met vrijwilligers samengewerkt om het landschap mooier te maken. Er is daar veel Amerikaanse vogelkers verwijderd, er zijn heideterreinen vrijgemaakt van opslag en broeihopen aangelegd om de populatie ringslangen te vergroten.

Martijn is een gedreven en flexibele teamspeler om samen te streven naar het maximaal haalbare. Martijn zet zich voor 100% in voor het verbeteren van de kwaliteit van de natuur. Bij Natuurlijke Zaken is hij nu provinciaal coördinator voor de wilde bijen in Noord-Holland met als doel 30 nieuwe bijenlocaties te realiseren in Noord-Holland.

Cover M3 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Mycena Gerard Bos

Geniet van de herfst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand wandel- en fietsroutes, excursies in de buurt, het laatste natuurnieuws en meer.