Martijn Struijf

Projectmedewerker
Martijn Struijff
© Cees de Jonge

Verbeter de wereld en begin met balans in de natuur!

Martijn heeft kennis en ervaring opgedaan tijdens verschillende onderzoeken naar muskusratten, dassen en otters. Ook heeft hij ervaring met inventarisatiewerkzaamheden naar weidevogels, broedvogels en veenvlinders. Bij Landschapsbeheer Drenthe heeft Martijn met vrijwilligers samengewerkt om het landschap mooier te maken. Er is daar veel Amerikaanse vogelkers verwijderd, er zijn heideterreinen vrijgemaakt van opslag en broeihopen aangelegd om de populatie ringslangen te vergroten.

Martijn is een gedreven en flexibele teamspeler om samen te streven naar het maximaal haalbare. Martijn zet zich voor 100% in voor het verbeteren van de kwaliteit van de natuur. Bij Natuurlijke Zaken is hij nu provinciaal coördinator voor de wilde bijen in Noord-Holland met als doel 30 nieuwe bijenlocaties te realiseren in Noord-Holland.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.