Jos van der Elst

Projectmedewerker
Jos van der Elst
© Cees de Jonge

'Ik ga altijd voor het beste resultaat voor natuur en landschap om mij heen'

Jos is een enthousiaste en doelgerichte projectmedewerker die altijd streeft naar het beste resultaat voor natuur en landschap om hem heen. Hij studeerde in 2018 af aan Van Hall Larenstein in Velp voor de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting met als specialisatie Realisatie. Jos volgde zijn studie in deeltijd en werkte in de tussentijd ook bij een terreininrichter en later bij een aannemer in de civiele sector. In de laatste functie deed hij vooral uitvoerend werk en heeft hij geleerd om naar praktische oplossingen te kijken, de kosten voor projecten zo laag mogelijk te houden en daarbij details niet uit het oog te verliezen.

Sinds december 2018 werkt Jos voor Natuurlijke Zaken en heeft al diverse projecten voorbereid en uitgevoerd. Projecten die uiteen lopen van het inrichten van een natuurstrook van 1,4 hectare voor de rugstreeppad tot het stimuleren van groei van Lisdodden in het Innovatie Programma Veen in de polder Zuiderveen bij Assendelft.

Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.