Hartger Griffioen

Projectleider
Hartger Griffioen
© Cees de Jonge

Werken aan een mooier Noord-Holland, daar gaan we voor!

Hartger Griffioen studeerde ecologie aan de universiteit van Wageningen. Na zijn studie vond hij een baan bij Staatsbosbeheer in Alkmaar. Dat gaf hem de gelegenheid de provincie goed te leren kennen. Zo vaak mogelijk was hij buiten in het veld te vinden. Zijn werk bij Staatsbosbeheer richte zich echter niet alleen op natuur, maar ook op de herontwikkeling van cultuurhistorisch erfgoed zoals de forten van de waterlinies. Zo was hij projectleider voor de herontwikkeling van Fort bij Vechten en Fort Wierickerschans.

In 2008 ging Hartger voor ARCADIS werken als projectleider landelijk gebied. Naast regulier ingenieurswerk deed Hartger veel projecten via de Koninklijke Nederlandse Heidemij. Deze kenmerken zich door een groot maatschappelijk belang en burgerinitiatief. Sinds 2012 zet Hartger zijn kennis in voor de versterking van natuur en landschap in de provincie Noord-Holland. Het feit dat de winst van Natuurlijke Zaken tot uiting komt in meer natuur, landschap en een hogere biodiversiteit motiveert hem sterk. Hartger heeft een belangrijke rol in de marktbenadering.

Hartgers aanpak blinkt uit in snelheid en oplossingsgerichtheid. Hij weet als geen ander de juiste projectleiders aan een opdracht te koppelen. Met hen schrijft hij een plan van aanpak als basis voor de samenwerking tussen u en ons.

Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.