Hartger Griffioen

Projectleider
Hartger Griffioen
© Cees de Jonge

Werken aan een mooier Noord-Holland, daar gaan we voor!

Hartger Griffioen studeerde ecologie aan de universiteit van Wageningen. Na zijn studie vond hij een baan bij Staatsbosbeheer in Alkmaar. Dat gaf hem de gelegenheid de provincie goed te leren kennen. Zo vaak mogelijk was hij buiten in het veld te vinden. Zijn werk bij Staatsbosbeheer richte zich echter niet alleen op natuur, maar ook op de herontwikkeling van cultuurhistorisch erfgoed zoals de forten van de waterlinies. Zo was hij projectleider voor de herontwikkeling van Fort bij Vechten en Fort Wierickerschans.

In 2008 ging Hartger voor ARCADIS werken als projectleider landelijk gebied. Naast regulier ingenieurswerk deed Hartger veel projecten via de Koninklijke Nederlandse Heidemij. Deze kenmerken zich door een groot maatschappelijk belang en burgerinitiatief. Sinds 2012 zet Hartger zijn kennis in voor de versterking van natuur en landschap in de provincie Noord-Holland. Het feit dat de winst van Natuurlijke Zaken tot uiting komt in meer natuur, landschap en een hogere biodiversiteit motiveert hem sterk. Hartger heeft een belangrijke rol in de marktbenadering.

Hartgers aanpak blinkt uit in snelheid en oplossingsgerichtheid. Hij weet als geen ander de juiste projectleiders aan een opdracht te koppelen. Met hen schrijft hij een plan van aanpak als basis voor de samenwerking tussen u en ons.

Cover magazine 4 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven