In opleiding? Kom stage lopen bij Landschap Noord-Holland

Wij zijn een dynamische en resultaatgerichte organisatie. Een organisatie die jou als medewerker zelfstandigheid biedt en verantwoordelijkheden geeft. Een organisatie die vol overtuiging de natuur in Noord-Holland koestert en investeert in haar medewerkers. Wij vinden het leuk om met veel inzet en enthousiasme aan gestelde doelen te werken. Kortom het is leuk om bij Landschap Noord-Holland te werken.

Als je kiest voor Landschap Noord-Holland als stageplek, dan ga je samenwerken met een groep trotse en gemotiveerde collega’s die hart hebben voor de natuur. Ze zullen er alles aan doen om jou een mooie stageperiode te bezorgen. Bij ons kun je in de praktijk ervaren wat beheer en behoud van natuur, landschap en cultuurhistorie betekent. En wat daar allemaal bij komt kijken. 

Volg je op dit moment een opleiding en zoek je een stageplek? Wij zoeken regelmatig stagiaires van verschillende opleidingsniveaus en verschillende studierichtingen.

Stuur een sollicitatie met je cv, de doelstelling van de stage en de gewenste stageperiode per e-mail of per post naar Landschap Noord-Holland t.a.v. personeelszaken, Postbus 222, 1850 AE Heiloo.