Algemene voorwaarden activiteiten

Algemeen

Landschap Noord-Holland probeert op allerlei manieren om de natuur dicht bij de mensen te brengen. Hierbij letten wij er op dat de rust in de natuur zo veel mogelijk gewaarborgd is en u een goede indruk van het natuurgebied krijgt. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij uw aandacht voor de volgende voorwaarden:

Reserveren, bevestigen en betalen

Aan de hand van uw reservering via onze website ontvangt u een bevestiging via de e-mail. In deze e-mail staan alle bijzonderheden over uw reservering. Ook vindt u hierin een link naar onze activiteitenkalender.

Check vlak voor uw vertrek altijd de geboekte activiteit. Het kan zijn dat uw excursie op het laatste moment niet door gaat bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden. Dat geven wij op de website in de titel van de excursie aan en u ontvangt van ons een e-mailbericht.

Het programma

Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.

Vooraf betalen activiteiten verplicht

Gereserveerde activiteiten dienen vooraf te zijn betaald. Betaling kan middels de website via Ideal. Als u niet beschikt over de mogelijkheid om via Ideal te betalen, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers, zij voeren uw reservering in. In dat geval kunt u uw betaling overmaken via een bankoverschrijving op NL28RABO 0119139510 t.n.v. Landschap Noord-Holland. Graag met vermelding van uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en datum gereserveerde excursie. Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 088-0064455.

Niet deelgenomen, maar wel betaald?

Als u een excursie hebt gereserveerd en betaald, maar niet op de gereserveerde datum verschijnt, dan ontvangt u het excursiegeld niet retour. Wij kunnen u bij uitzondering wel een andere, soortgelijke excursie aanbieden. In dat geval kunt u contact opnemen met ons.

Annuleren

Annulering kan onverwacht een keer voor komen. Mocht dit het geval zijn, bel dan het telefoonnummer 088-0064455. Zij kunnen de reservering via de website voor u annuleren. Wij hanteren hierbij de volgende voorwaarden:

  • Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de gereserveerde dag ontvangt u betaalde kosten retour of u kunt een andere soortgelijke excursie reserveren.
  • Bij annulering tot 1 week voor aanvang van de gereserveerde dag is 50% van de berekende kosten verschuldigd of u kunt een andere soortgelijke excursie boeken.
  • Daarna berekenen wij u het volledige bedrag van de excursie. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij excursiegeld terugbetalen. Dit altijd in overleg.

Naar aanleiding van uw reservering en uw registratie via onze website kunt u door onze stichting worden gebeld of gemaild.