Meer over de organisatie

Zandpolder Polder Callantsoog
© Peter Veldt

Onze visie 

We willen ervoor zorgen dat mens en natuur ook in de toekomst zich thuis voelen in het veelkleurige Noord-Hollandse landschap en ervan kunnen genieten. Dat is hard nodig, want de natuur staat hier flink onder druk en de verscheidenheid aan planten- en diersoorten holt al decennialang achteruit.

We geven de natuur een stem. Met passie voor het landschap en oog voor zakelijkheid zetten we ons in voor een toekomstbestendige natuur die zichzelf kan blijven vernieuwen. Die de klimaatverandering kan doorstaan en de groeiende groep bezoekers rust kan blijven bieden in het drukke bestaan.

 

Dagelijkse bedrijfsvoering

Onze dagelijkse bedrijfsvoering is in handen van het Management Team

  • Ernest Briët, directeur / bestuurder
  • Do van Dijck, senior Gebiedsmanager
  • Frank Visbeen, manager Onderzoek & Advies
  • Ilse Miedema, hoofd Communicatie en Marketing
  • Marnix Zuidema, controller

Informatie over toezicht en bestuur

CAO Bos en Natuur

We volgen de CAO Bos en Natuur.

Samenwerkingsverbanden

In Noord-Holland werken we veel samen met PWN, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Met nog veel meer terreineigenaren vormen we het Terreinbeheerdersoverleg. Daarnaast maken we deel uit van samenwerkingsverband LandschappenNL, samen met de andere provinciale Landschappen en Landschapsbeheren. We zijn bovendien partner in de Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk en partner in de Coalitie Wadden Natuurlijk. Zo maken we Noord-Holland èn heel Nederland samen mooier!

cover m1 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

Naar boven
Zeerijdtsdijkje

De mooiste fotolocaties van West-Nederland

Ben je benieuwd naar de mooiste plekken in Noord-Holland om foto's te maken? Vraag dan onze speciale digitale voorpublicatie aan van het boek 'De mooiste fotolocaties van West-Nederland'. In deze preview nemen we je mee op reis door vijf natuurgebieden in Noord-Holland.