Meer over de organisatie

Zandpolder Polder Callantsoog
© Peter Veldt

Onze visie 

We willen ervoor zorgen dat mens en natuur ook in de toekomst zich thuis voelen in het veelkleurige Noord-Hollandse landschap en ervan kunnen genieten. Dat is hard nodig, want de natuur staat hier flink onder druk en de verscheidenheid aan planten- en diersoorten holt al decennialang achteruit.

We geven de natuur een stem. Met passie voor het landschap en oog voor zakelijkheid zetten we ons in voor een toekomstbestendige natuur die zichzelf kan blijven vernieuwen. Die de klimaatverandering kan doorstaan en de groeiende groep bezoekers rust kan blijven bieden in het drukke bestaan.

 

Dagelijkse bedrijfsvoering

Onze dagelijkse bedrijfsvoering is in handen van het Management Team

  • directeur / bestuurder (positie vacant)
  • Do van Dijck, senior Gebiedsmanager
  • Frank Visbeen, hoofd Onderzoek & Advies
  • Ilse Miedema, hoofd Communicatie en Marketing / interim directie
  • Marnix Zuidema, hoofd Bedrijfsvoering / interim directie

Informatie over toezicht en bestuur

CAO Bos en Natuur

We volgen de CAO Bos en Natuur.

Samenwerkingsverbanden

In Noord-Holland werken we veel samen met PWN, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Met nog veel meer terreineigenaren vormen we het Terreinbeheerdersoverleg. Daarnaast maken we deel uit van samenwerkingsverband LandschappenNL, samen met de andere provinciale Landschappen en Landschapsbeheren. We zijn bovendien partner in de Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk en partner in de Coalitie Wadden Natuurlijk. Zo maken we Noord-Holland èn heel Nederland samen mooier!

Cadeau certificaat

Een stuk natuur voor een ander

Zoek je een origineel cadeau dat óók nog eens goed is voor de wereld? Voor € 7,50 per m2 geef je een stuk Noord-Hollandse natuur aan een ander. Dichtbij huis, om voor altijd van te genieten.

 

Naar boven