Bestrijding invasieve exoten op een ecologische manier

Een snelle, effectieve en milieuvriendelijke aanpak

Als terreineigenaar zult u het herkennen, exotisch onkruid is hardnekkig, vervelend en lastig te bestrijden. Ze duiken op in tuinen en parken, langs wegen, dijken en spoorlijnen, langs bermen, sloten en vaarten. De belangrijkste soorten zijn de Japanse duizendknoop en de Berenklauw. Als terreineigenaar heeft u daar regelmatig mee te maken en u wilt daar zo snel mogelijk vanaf. Een snelle aanpak is belangrijk, het probleem wordt anders groter en groter.

De Groenploeg inschakelen

De Groenploeg kan u helpen met een zorgvuldige en ecologische aanpak voor exotenbestrijding in uw gebied of terrein. Bestrijding van exoten kan op allerlei manieren, elke exoot vraagt om een andere aanpak. De Groenploeg kan elk terrein aan of het nu om een park, particulier erf, speelplaats of bedrijventerreinen gaat. De Groenploeg geeft altijd advies op maat voorzien van een goede bestrijdingsstrategie voor uw specifieke probleem. Een strategie gebaseerd op jarenlange ervaring met het succesvol bestrijden van exoten in o.a. de terreinen van Landschap Noord-Holland en die van vele opdrachtgevers (gemeenten, waterschappen, natuurbeheerders en bedrijventerreinen). 

Vragen? Neem contact op met Jeroen Pennock of Patricia Smits Schouten

Heeft u last van exoten in uw gebied of op uw terrein en weet u niet hoe u die het beste kunt bestrijden? Of twijfelt u aan het voor komen van exoten? Neem dan contact op met Jeroen Pennock (hoofd groenploeg) of Patricia Smits Schouten (werkvoorbereider). Jeroen en Patricia kunnen als geen ander uw vragen beantwoorden en advies op maat geven voor uw specifieke probleem. 

      

Jeroen Pennock (hoofd groenploeg)       Patricia Smits Schouten (werkvoorbereider)

       
  Vul het contactformulier in en één onze adviseurs neemt contact met u op. Contactformulier  

Als u de Groenploeg inschakelt dan haalt u een ecologisch expert in huis. De Groenploeg ...

Als u de Groenploeg inschakelt dan weet u zeker dat onkruidbestrijding op uw terrein of in uw...

De Greenkiller Het allernieuwste wapen in de strijd tegen bestrijding van exotisch onkruid is de...

De Groenploeg heeft onlangs voor een aantal opdrachtgevers exotenbestrijding uitgevoerd. Mooie...

Exotisch onkruid zijn soorten onkruid die van oorsprong niet in Nederland voor komen, maar hier...

Regelgeving De regelgeving rond invasieve exoten is vastgelegd in de Europese verordening '...