Bestrijding invasieve exoten op een ecologische manier

Een snelle, effectieve en milieuvriendelijke aanpak

Als terreineigenaar zult u het herkennen, exotisch onkruid is hardnekkig, vervelend en lastig te bestrijden. Ze duiken op in tuinen, langs wegen, dijken en spoorlijnen, langs sloten en vaarten. Als terreineigenaar, en onder druk van de wetgeving, wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. De Groenploeg kan u helpen met een zorgvuldige en ecologische aanpak voor exotenbestrijding in uw gebied. Exotisch onkruid zijn soorten onkruid die van oorsprong niet in Nederland voor komen, maar hier door toedoen van de mens terecht zijn gekomen. Invasief, omdat deze soorten zich vaak snel en explosief verspreiden. 

Aanpak Groenploeg

Bestrijding van exoten kan op allerlei manieren, elke exoot vraagt om een andere aanpak. De Groenploeg geeft altijd advies op maat voorzien van een goede bestrijdingsstrategie voor uw specifieke probleem. Een strategie gebaseerd op jarenlange ervaring met het succesvol bestrijden van exoten in o.a. de terreinen van Landschap Noord-Holland. De Groenploeg hanteert bij exotenbestrijding verschillende methoden en altijd op een ecologsich verantwoorde manier.

 

       
  Wilt u meer weten over deze dienstverlening van de Groenploeg of heeft u heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak met Jeroen Pennock of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Contactformulier invullen  
       

Invasieve exoten zijn hardnekkige woekeraars die voorkomen op drogere terreinen, maar ook in of...

Regelgeving De regelgeving rond invasieve exoten is vastgelegd in de Europese verordening '...