Veilig op 1 week!

Groenploeg
© Medewerker Groenploeg tijdens maaiwerkzaamheden
Datum
ma. 9 september 2019

16-20 september 2019

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daar zijn wij ons als natuurorganisatie dagelijks van bewust. Ieder ongeluk is er één te veel. Daarom haken we aan op de landelijke campagne Veilig op 1 Week van 16 tot 20 september 2019, waarbij we extra aandacht geven aan veilig werken en het voorkomen van ongelukken.

Binnen onze vrijwilligersgroepen, natuurgebieden, maar ook als wij opdrachten uitvoeren voor zakelijke klanten werken we veiligheidsbewust. Het is gezamenlijke verantwoordelijkheid, want je werkt tenslotte samen! Veilig werken kun je dus alleen met z’n allen.

In deze week bezoekt onze arbocoördinator alle gebiedsteams in onze natuurgebieden en groenploeg met speciale uitleg en toolbox praktijksessies over veilig werken.

veilig op 1 week 851
© Veilig op 1 Week
cover M1 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven
M1 2024 liggend

Heb jij het lentenummer al?

Als je liefhebber bent van natuur mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen.