Twintigste keer Natuurwerkdag!

Vrijwilligerswerk jongeren
© Seth Carnill
Datum
di. 26 oktober 2021

Kies een mooie locatie uit 

Het is bijna zover: de 20e Natuurwerkdag! Omdat het vorig jaar niet door kon gaan, hebben we er nu dubbel zoveel zin in. In Noord-Holland zijn al meer dan 60 locaties bekend in de natuur waar jij op 5 en 6 november 2021 kunt helpen en in het hele land al meer dan 480. Alle locatiehouders treffen hun voorbereidingen en onze collega Paul Vester staat paraat in het gereedschappendepot. Meld je gauw aan als deelnemer of organiseer zelf een werklocatie.

Door heel Nederland worden er bomen gesnoeid, bollen geplant, poelen schoongemaakt, takkenrillen gebouwd en vooral heel veel plezier gemaakt. Want buiten zijn maakt blij! Meld je gauw aan als deelnemer

Natuurwerkdag

Je komt op bijzondere plekken in de natuur

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met groen vrijwilligerswerk. Voor één keer of misschien ben je hierna wel verkocht? Twee locaties deden zelfs alle edities mee: het Padlandbos in Venhuizen en Kooiakkers in de Kalverpolder. Natuurlijk zijn er ook hele nieuwe locaties zoals het Mediapark in Hilversum en Natuurspeeltuin NoordOogst in Amsterdam-Noord. Kortom, er zijn bijzondere gebieden van ‘hoogwaardig’ veenmosrietland tot sportparken midden in de stad.

We zien je graag op 5 of 6 november. Tot dan!

Cover magazine 4 2022

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven