Theaterconcert 3 september op Muziekfort St. Aagtendijk

< terug naar overzicht
21 augustus 2017

De Andersons - Hier Dooft Niets
Tijdens het Fortenfestival op 3 september kunt u genieten van een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als bijzondere gast Striptekenaar Peter de Wit. Wees erbij: op Muziekfort St. Aagtendijk in Beverwijk!

Humoristisch

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en gooien ze de luiken open. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit de regio uit die zijn of haar verwondering zal delen met De Andersons en het publiek.

Bijzondere gast

Deze middag is dat striptekenaar Peter de Wit die bij het grote publiek bekend werd om zijn creatie "Sigmund", de cynische psychiater die sinds 1994 iedere dag in De Volkskrant verschijnt. In 1999 kreeg Peter de Wit de Stripschapsprijs voor zijn gehele oeuvre. Peter zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over De Andersons: "Wonderschone liedjes" "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie." "Een warme en overdonderende gebeurtenis"

Meer informatie en Tickets

Bestel snel uw toegangskaart www.muziekfort.nl/de-andersons 15 euro p.p. Vuurlinie 1 in Beverwijk.

Prachtige plek

Muziekfort St. Aagendijk ligt op een verrassende plek, pal langs de A9. Meer lezen over dit unieke decor van natuur en landschap? Kijk dan hier.