Nationale Vogelweek 11 tot en met 19 mei

Bonte specht / Do van Dijck
© Do van Dijck

Prachtige vogels, kijk je mee?

Voor natuurliefhebbers is er weer iets om naar uit te zien; de nationale vogelweek van 11 tot en met 19 mei. Tijdens deze week kun je op honderden plekken in Nederland tijdens een excursie of vogelactiviteit vogels zien in het wild. Ga mee en ontdek de prachtige natuur van Nederland. 

Vergroot je kennis

Veel mensen willen graag meer van vogels weten. Wat is er leuker dan samen met een deskundige op pad te gaan? Grijp daarom deze kans en ga lekker op stap om van vogels te genieten. Kijk op Vogelweek om deel te nemen of om te weten waar je terecht kan. Veel plezier!

Ook buiten deze week zijn er het hele jaar door mooie vogelexcursies in Noord-Holland, kijk dan hier.

Nationale Vogelweek
© Vogelbescherming
Nationale Vogelweek

Peter Mol

Functie

Projectmedewerker Betrekken bij Groen

De afgelopen jaren heeft Peter zich ontwikkeld tot een centrale vraagbaak voor de inmiddels 130 aangesloten vrijwilligersgroepen. Ook geeft hij basiscursussen Ecologie en Natuurbeheer, cursussen beheerplannen schrijven en helpt hij vrijwilligersgroepen bij projecten ter verbetering van hun terreinen.

Neem contact op
Peter
cover november

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven