Kunsttentoonstelling in het Wildrijk langer open

Kunst Wildrijk
© Martin de Rooij

Kunst in het Wildrijk

In voorgaande jaren werd de expositie in en rond het boshuis van het Wildrijk te Sint Maartensvlotbrug met Pinksteren gehouden; nu begint de tentoonstelling die Leo van der Leden en Vera van Vuuren houden reeds met Hemelvaart. Onder anderen Roland de Jong Orlando (beelden), Wil de Bie (pentekeningen), Els Muntjewerf (olieverfschilderijen), Peter de Rijcke (schilderijen), Til (keramiek), Martin de Rooij (aquarellen) tonen hun werk. Marianne Duif (schilderijen) en Jacco Tuin (fotografie) tonen werk met als thema “de (bus)reis naar Petten”. Daarnaast zijn er muziekoptredens o.a. van Leo & Friends (8 juni 14.00 uur) en houdt Jacintha Roos high tea (30 mei en 9 juni, 15.00 uur) in het kader van haar Kilichallange voor Warchild.

De tentoonstelling is te bezoeken van 30 mei t/m 10 juni, dagelijks van 11.00 uur tot 17.00 uur bij de voormalige boswachterswoning in het Wildrijk, Zeeweg hoek Belkmerweg te Sint Maartensvlotbrug. Parkeren graag op het parkeerterrein aan de Zeeweg naast de bloemenstal.

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven