Gezond Natuur Wandelen zoekt begeleiders

< terug naar overzicht
8 juni 2017

Gezond Natuur Wandelen is erg populair aan het worden. Er zijn nu al 33 wandelingen in het hele land. Het doel is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, een keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur. Dit vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo. Op acht locaties zijn begeleiders nodig

Binnenkort start Gezond Natuur Wandelen met een nieuwe wekelijkse wandeling in de natuur van Den Helder, Schagen, Langedijk, Hoorn, Alkmaar, Landsmeer, Oostzaan en Amsterdam-Zuid. Om dat te begeleiden zijn mensen nodig. Wie het leuk vindt om eens per week of eens per maand een wandelgroep te begeleiden, wordt gevraagd zich te melden.

Steeds populairder

Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er gelegenheid voor het samen drinken van een kopje koffie. Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar vrijwillige begeleiders voor de nieuwe locaties.

Gratis cursus voor nieuwe begeleiders

Wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Wilt u op regelmatige en vrijwillige basis een wandelgroep begeleiden? Geef u dan op! U kunt wekelijks als begeleider meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, is de organisatie daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee begeleiders. Nieuwe begeleiders krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO-cursus aangeboden.

Interesse?

Wilt u meer informatie, bezoek dan de website: gezondnatuurwandelen.nl. Wilt u begeleider worden? Neem dan contact op met Nicky Schuurman.