Doe ook mee met de 20-ste Natuurwerkdag!

Natuurwerkdag 2019 met gedeputeerde Esther Rommel

Vele duizenden mensen beseften tijdens de intelligente lock-down ineens dat ze het best tot ontspanning kwamen in de natuur. Dat wijst onderzoek uit. 

Laat je verrassen

Zowel mentaal als fysiek draagt beheerwerk in de natuur bij aan de gezondheid. Een ware ontdekking voor wie het uitprobeert. Samen maaisel  hooien, jonge boomopslag weghalen of snoeiwerk verrichten op een natuurrijke plek is een heerlijke beleving. En er valt vaak ook nog genoeg te ontdekken. Een hermelijn komt langs, een waterral schiet weg of een roerdomp vliegt plots over. Hoe mooi is dat!

Extra bijzonder: 20-ste editie

Een keer lekker meedoen met natuurbeheer kan op de feestelijke 20-ste landelijke Natuurwerkdag van vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2020. Kijk op Natuurwerkdag waar je allemaal aan de slag kan in onze prachtige Noord-Hollandse natuur en meld je aan op de locatie naar keuze. Er wordt ook rekening gehouden met de geldende richtlijnen omtrent corona.

Let op, ivm maatregelen rondom het coronavirus is deze activiteit geannuleerd

Cover M3 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven