Alle activiteiten afgelast

Wandelaar Onderdijk
© Jaap van Groenigen

Natuurgebieden vooralsnog niet afgesloten

Wie wel de natuur in gaat, houd de richtlijnen in acht!

We sluiten de natuurgebieden vooralsnog niet af. Maar roepen mensen op om de richtlijnen van RIVM en overheid te volgen: 

  • Ga alleen of hooguit met zijn tweeën.
  • Vermijd te drukke plekken en drukke tijdstippen.
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 
  • Heb je griepverschijnselen (of een huisgenoot), hoe mild ook: blijf thuis.
  • Volg lokale berichtgeving, burgemeesters hebben de bevoegdheid specifieke locaties te sluiten wanneer nodig.

Vorm geen risico voor anderen. Bedenk dat als de overheid en RIVM andere maatregelen treffen, we die zullen volgen.

Excursies, cursussen, open dagen en werkdagen afgelast

Het zal niemand verbazen dat ook wij besloten hebben alle groepsactiviteiten te schrappen. We hanteren daarvoor vooralsnog de periode t/m 1 juni 2020. Er zijn geen excursies, open dagen en cursussen*. Ook werkdagen van onze vrijwilligers gaan niet door. Al onze recreatieve voorzieningen en botenverhuur zijn gesloten. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. We zullen die ook raadplegen als we een besluit nemen over de activiteiten vanaf juni. 

We blijven aan het werk en bereikbaar 

Ons kantoorpersoneel werkt vanaf huis, het kantoor is gesloten. Je kan ons wel telefonisch of per mail bereiken: via telefoon 088-0064400 of email info@landschapnoordholland.nl. Heb je een afspraak met iemand van Landschap Noord-Holland of van Natuurlijke Zaken? Deze zal wellicht telefonisch afgehandeld worden. Neem daarover contact op. Ook kunnen onze boswachters hun werk in de natuurgebieden blijven doen. Maar dus niet met groepen vrijwilligers. 

*Heb je een cursus of excursie geboekt, dan ontvang je daarover via de mail een bericht. We storten ook het betaalde bedrag terug op je rekening. Je nu opgeven voor een excursie of cursus later in het jaar kan natuurlijk wel.

Magazine nr. 1 - 2020

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven