Thuis

Bloemrijke ruin
© Sabine van Keulen

Creëer je eigen natuurparadijs in en om het huis

Het is verbazingwekkend hoe snel en slagvaardig de natuur haar kansen grijpt. Zelfs midden in de stad kunnen planten en dieren een eigen plekje veroveren. Sommige dieren hebben een steuntje in de rug nodig. En jij kan ze helpen om te overleven. Door bijvoorbeeld tuinvogels te voeren in de koude, barre winter. Een nestkast op te hangen. Of voldoende bloemen te planten zodat bijen, hommels en vlinders de broodnodige nectar vinden. Met een paar kleine stappen maak je een eigen natuurparadijs. Vol met kleuren, geuren en geluiden, waar je elke dag heerlijk tot rust kunt komen. We helpen je graag op weg met een aantal suggesties en het juiste gereedschap.

DONAR Groen

5% korting op gereedschap en kleding

DONAR Groen is dé specialist op het gebied van professioneel handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen, klimmaterialen en werkkleding. Hoewel DONAR Groen voornamelijk levert aan professionele eindgebruikers, zoals hoveniers en gemeentes, is iedereen van harte welkom. Kies je producten uit in de webwinkel en gebruik de code 'Landschapnh' in het afrekenproces.

DONAR Groen
DONAR Groen

Kwekerij De Bolderik

10% korting op bloemenmengsels

Kwekerij De Bolderik biedt een grote variatie aan bloemenzaden van wilde planten. Je kunt kiezen uit zaden van meer dan 300 soorten; los of in verschillende mengsels. Er zijn vlindermengsels, bijenmengsels, eetbare bloemen, akkerbloemen en nog veel meer. Bestellingen zijn mogelijk   in verschillende gramsgewichten, afhankelijk van de oppervlakte die je wilt inzaaien. Vermeld je donateursnummer bij een bestelling

Kwekerij De Bolderik
Kwekerij De Bolderik

Vivara

10% korting op vogelproducten

Met de natuurproducten van Vivara geniet je niet alleen zelf van leven in de tuin, maar draag je tevens bij aan een geschikte leefomgevingen voor tuinvogels, vlinders, vleermuizen en meer. Houders van de Natuurpas ontvangen 10% korting in de Vivara-webshop op vogelvoer, voedersystemen en nestkasten. Je kunt tijdens het bestelproces gebruik maken van de kortingscode NP2020.

Vivara
Vivara
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.