Overnachten

Buitenleven Vakanties 2

Voordelig overnachten in de Noord-Hollandse natuur

Er gaat niets boven wakker worden in de natuur. Met het geluid van zingende vogels bijvoorbeeld. Of de zoete lucht van een fris lentebos. Na een heerlijk ontbijt ligt de dag helemaal open en kun je wandelend of fietsend genieten van de prachtige natuur in Noord-Holland. Speciaal voor onze donateurs hebben een aantal hotels, vakantieparken, campings en B&B's een aanbieding of arrangement samengesteld.  Een leuk Tentenhuisje op duincamping Geversduin bijvoorbeeld. Of een luxe vakantievilla op Texel of bij de Schoorlse Duinen. Wie weet zit er ook voor jou een perfect uitstapje tussen? We wensen je alvast heel veel plezier!

Hotel Prins Hendrik

10% korting op logies, eten en drinken

Hotel Prins Hendrik staat op één van de mooiste locaties van Texel: op steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden. De aanblik heeft de sfeer van een jachthuis. Stijlvol, aangenaam, uitnodigend. Hotel Prins Hendrik telt 20 kamers met een uitzicht dat varieert van mooi tot schitterend.  In het restaurant kun je genieten van lokaal eten en drinken. Op vertoon van de Natuurpas bij het hotel krijg je 10% korting.

Hotel Prins Hendrik
Prins Hendrik Texel

Park Duynvallei

15% voordeel op vakantievilla

Direct aan de rand van de Schoorlse Duinen, op 1 kilometer van strand en zee, ligt Park Duynvallei: een kleinschalig park van 29 exclusieve vakantiewoningen. De kleine villa's hebben een oppervlakte van 130m2 en zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. De aanbieding (15% voordeel op 6-persoons villa) is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in vakantieperiodes of i.c.m. andere acties. Gebruik de actiecode 'natuurpas' bij je online boeking.

Park Duynvallei
Park Duynvallei

Hotel het Oude Raadhuis

€ 15,- korting op overnachting

Hotel het Oude Raadhuis is gevestigd in het historische Raadhuis in Castricum. Het hotel heeft negen sfeervolle hotelkamers, elk met eigen stijl en inrichting. Het Noord-Hollandse duinreservaat is op loopafstand. Je ontvangt € 15,- korting op een overnachting in een luxe 2 persoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Reserveer rechtstreeks o.v.v. 'Natuurpas' via e-mail of tel. 0251-654100.

Hotel het Oude Raadhuis
Het Oude Raadhuis

Duincamping Geversduin

Korting op kamperen of Tenthuisje

Vanuit Duincamping Geversduin loop/fiets je zo het prachtige Noordhollands Duinreservaat in. Je krijgt korting op een kampeerplaats (€ 7,50 per nacht) en/of de huur van een Tenthuisje (€ 50,- korting). De actie is geldig in periode 29 maart t/m 27 april, 14 mei t/m 18 mei, 22 mei t/m 6 juli en 3 september t/m 28 oktober. Combinatie met andere acties is niet mogelijk. Gebruik bij online boeking de kortingscode 'landschap'.

Duincamping Geversduin
Duincamping Geversduin

Nieuwland

Gratis huurfietsen tijdens verblijf

In de kop van Noord-Holland ligt een B&B met het comfort van een luxe hotel. Villa Nieuwland is een heerlijke plek, waar natuurliefhebbers en wandelaars kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Het bijzondere rijksmonument ligt pal aan de Waddenzee en is een gunstige uitvalsbasis. Vanwege het beperkt aantal fietsen, graag bij de reservering vermelden dat je in bezit bent van de Natuurpas.

Villa Nieuwland
Villa Nieuwland

Waddenlodge

Gratis vaartocht tijdens verblijf

In de Prins Hendrikpolder op Texel staat de Waddenlodge. Hier bieden luxe en design de garantie voor een eersterangs vakantie en kun je samen met vrienden of familie genieten van rust en ruimte. Bij een boeking  (weekend, week of midweek) ontvang je gratis 4 tickets voor een vaartocht met de TX 10 of TX 20 (zeehonden kijken, garnalen vissen of wadlopen) . Dit aanbod is geldig t/m eind 2018.

Waddenlodge
Waddenlodge

Buitenleven vakanties

€ 100,- korting op vakantiehuis

Buitenleven Vakanties is een initiatief van drie natuurorganisaties: De12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Bij ons vind je hét aanbod van vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur. Van bijzondere boerderijen tot een statige villa, er is voor iedereen een droomlocatie. Je krijgt een korting van € 100,- op een verblijf in de periode januari tot april 2018. Gebruik bij boeking de actiecode: KERST18.

Buitenleven Vakanties
Buitenleven Vakanties
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven