Overnachten

Buitenleven Vakanties 2

Voordelig overnachten in de Noord-Hollandse natuur

Er gaat niets boven wakker worden in de natuur. Met het geluid van zingende vogels bijvoorbeeld. Of de zoete lucht van een fris lentebos. Na een heerlijk ontbijt ligt de dag helemaal open en kun je wandelend of fietsend genieten van de prachtige natuur in Noord-Holland. Speciaal voor onze donateurs hebben een aantal hotels, vakantieparken, campings en B&B's een aanbieding of arrangement samengesteld.  Een leuk Tentenhuisje op duincamping Geversduin bijvoorbeeld. Of een luxe vakantievilla op Texel of bij de Schoorlse Duinen. Wie weet zit er ook voor jou een perfect uitstapje tussen? We wensen je alvast heel veel plezier!

Hotel Prins Hendrik

10% korting op logies, eten en drinken

Hotel Prins Hendrik staat op één van de mooiste locaties van Texel: op steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden. De aanblik heeft de sfeer van een jachthuis. Stijlvol, aangenaam, uitnodigend. Hotel Prins Hendrik telt 20 kamers met een uitzicht dat varieert van mooi tot schitterend.  In het restaurant kun je genieten van lokaal eten en drinken. Op vertoon van de Natuurpas bij het hotel krijg je 10% korting.

Hotel Prins Hendrik
Prins Hendrik Texel

Park Duynvallei

15% voordeel op vakantievilla

Direct aan de rand van de Schoorlse Duinen, op 1 kilometer van strand en zee, ligt Park Duynvallei: een kleinschalig park van 29 exclusieve vakantiewoningen. De kleine villa's hebben een oppervlakte van 130m2 en zijn zeer compleet en stijlvol ingericht. De aanbieding (15% voordeel op 6-persoons villa) is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in vakantieperiodes of i.c.m. andere acties. Gebruik de actiecode 'natuurpas' bij je online boeking.

Park Duynvallei
Park Duynvallei

Hotel het Oude Raadhuis

€ 15,- korting op overnachting

Hotel het Oude Raadhuis is gevestigd in het historische Raadhuis in Castricum. Het hotel heeft negen sfeervolle hotelkamers, elk met eigen stijl en inrichting. Het Noord-Hollandse duinreservaat is op loopafstand. Je ontvangt € 15,- korting op een overnachting in een luxe 2 persoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Reserveer rechtstreeks o.v.v. 'Natuurpas' via e-mail of tel. 0251-654100.

Hotel het Oude Raadhuis
Het Oude Raadhuis

Duincamping Geversduin

Korting op kamperen of Duin Kebbin

Vanuit Duincamping Geversduin loop/fiets je zo het prachtige Noordhollands Duinreservaat in. Je krijgt korting op een kampeerplaats (€ 7,50 per nacht) en/of de huur van een Duin Kebbin (€ 50,- korting). De actie is geldig in periode 27 maart t/m 10 april, 10 mei t/m 20 mei, 2 juni t/m 10 juni, 15 juni tot 3 juli en 30 augustus  t/m 25 oktober. Combinatie met andere acties is niet toegestaan. Gebruik bij online boeking de kortingscode 'landschap'.

Duincamping Geversduin
Duin Kebbin op camping Geversduin
© de Kennemer Duincampings

Nieuwland

Gratis huurfietsen tijdens verblijf

In de kop van Noord-Holland ligt een B&B met het comfort van een luxe hotel. Villa Nieuwland is een heerlijke plek, waar natuurliefhebbers en wandelaars kunnen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Het bijzondere rijksmonument ligt pal aan de Waddenzee en is een gunstige uitvalsbasis. Vanwege het beperkt aantal fietsen, graag bij de reservering vermelden dat je in bezit bent van de Natuurpas.

Villa Nieuwland
Villa Nieuwland

Buitenleven vakanties

€ 100,- korting op vakantiehuis

Buitenleven Vakanties is een initiatief van drie natuurorganisaties: De12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Bij ons vind je hét aanbod van vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur. Van bijzondere boerderijen tot een statige villa, er is voor iedereen een droomlocatie. Je krijgt een korting van € 100,- op een verblijf in de periode januari tot april 2019. Gebruik bij boeking de actiecode: KERST19.

Buitenleven Vakanties
Buitenleven Vakanties
Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.